Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Kaspersky Internet Security 7

aleksandra_sweety

read-only
18 август 2007
4
0
gi imam simnato 6.0.2.621, potoa 5.0.527 i isto taka imav simnato i ponova verzija ama ne e bitno koja e ja ne mozam da ja presnimam celo vreme ima nekoja precka ili voopsto ne saka da se otvori fajlot. ne znam vise od kaj da go simnam a mnogu mi treba,ili pa nekoj drug antivirus da simnam ama neznam koj i od kade.

sky2005

read-only
19 август 2007
11
0
ok

gi imam simnato 6.0.2.621, potoa 5.0.527 i isto taka imav simnato i ponova verzija ama ne e bitno koja e ja ne mozam da ja presnimam celo vreme ima nekoja precka ili voopsto ne saka da se otvori fajlot. ne znam vise od kaj da go simnam a mnogu mi treba,ili pa nekoj drug antivirus da simnam ama neznam koj i od kade.

probaj da go simnes AVG FREE toj e besplaten a i ne e tolku los jas go koristev pred kaspersky pozdrav

SwIPE

hello world
29 мај 2007
346
5
@ aleksandra_sweety

Вака сега, според неколку твои мислења или постови како сакаш нарекувај ги, можам да заклучам дека кај тебе во компјутер е хаос, не знаеш ни што имаш install - ирано, ни што имаш uninstall - ирано и сл.
Да ти давам предлог за некој '' одличен '' Anti-Virus неможам, од проста причина што таков не постои, бидејќи секој кој ќе се навикне на еден Anti-Virus тој за него ќе претставува најдобар, односно ако подолго време користиш еден Anti-Virus и се навикнеш на него и потоа се префрлиш на друг, тогаш после кратко време од неговото користење ќе заклучиш дека тој едноставно не е добар и дека првиот бил подобар од него.
Затоа добро провери дали навистина си го uninstall - ирала претходниот Anti-Virus во целост, одкако ќе провериш дека е uninstall - иран ќе ја download - ираш програмата Registry Mechanic која ќе ти помогне да ги исчистиш во целост сите грешки и остатоци од uninstall - ирани програми (можам да замислам само колку проблеми ќе пронајде), потоа download - ирај ја најновата верзија (v7.0.0.125) од Kaspersky Anti-Virus (со оглед на тоа дека сакаш да имаш Kaspersky Anti-Virus) и одкако ќе ја install - ираш веднаш скенирај го твојот компјутер.
Еве ќе ти наведам и неколку Anti-Virus програми во случај ако сакаш да користиш некоја од нив:

- Kaspersky Anti-Virus
- Panda Anti-Virus
- Norton Anti-Virus
- Avast! Anti-Virus
- BitDefender
- NOD32
- AVG

P.S Како што гледам DeepFreeze најдобро ќе ти брка работа... не не се зезам ;)

sky2005

read-only
19 август 2007
11
0
zdravo

DeepFreeze toa e programceto koe sto sto i da rabotis posle ono sistemot ili win go vraka kako sto bil ili ? ako e toa ke moze li link kade da go simnam free fala pozdrav

Andrijeski

poweruser
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Незнам како не сум ја приметил темава досега.. Тотален хаос. Повеќето од постовите немаат никаква врска со темата.

Доколку ви треба нешто или имате прашање во врска со нешто што е надвор од темата, отворете нова тема.

SwIPE

hello world
29 мај 2007
346
5
DeepFreeze toa e programceto koe sto sto i da rabotis posle ono sistemot ili win go vraka kako sto bil ili ? ako e toa ke moze li link kade da go simnam free fala pozdrav

YUP, тоа е ;) Хмм... бараш да ти дадам линк за да го download - ираш DeepFreeze 4 free. Очигледно дека ги немаш прочитано правилата на форумов или можеби си ги прочитал, ама меѓу редови.
BTW си слушнал некогаш за поимот ГУГЛАЊЕ или воопшто за GOOGLE ?
GOOGLE е многу моќен, па затоа во вакви случаеви се надевам дека може да ти помогне. Ај поздрав and have a nice G00gling ;)

zzdimitrievski

read-only
28 октомври 2007
5
0
Problem so verzijata 7.0

Imam instalirano Kaspersky 7.0. Koga site zastiti (File Anti-Virus; Mail Anti-virus; web Anti-Virus i Proactive difence) mi bea aktivirani, skoro i da nemozev da koristam mozzila firefox. Koci brate ja vergla edna stranica sto saata, nikako da ja otvori.

Koga go iskluciv WEB ANTI-VIRUS i MAIL ANTI-VIRUS rabotite se stabiliziraa. Se si e kako sto si treba. Rabotava e sto sakam i taa opcija da mi e aktivirana i prasuvam ako nekoj znae da mi kaze vo sto e problemot.

I ako ima konkreten odgovor na ovaa tema ako mozam da bidam izvesten preku e-mail za da ne proveruvam na 5 minuti. ([email protected])

Fala!

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
И јас користам Kaspersky 7.0 и тие 2 опции WEB ANTI-VIRUS i MAIL ANTI-VIRUS ми се исклучени поради истата причина. Со вакво подесување Kaspersky си работи нормално и досега мојот компјутер е безбеден. Мислам дека дема друг начин да ги активирач тие 2 опции а да не ти кочи отворањето на страниците. Нели опцијата се вика WEB ANTI-VIRUS, па Kaspersky токму тоа и го проверува и затоа споро оди отворањето на страниците. ;)

Taurus

Модератор
13 октомври 2007
2.613
1.564
dribbble.com
Taurus's setup  
Processor & Cooler
i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
Motherboard
Gigabyte Z68P-DS3
Storage
WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
PSU
460W Gigabyte Superb Real Power
RAM
2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
Video card
Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
Case
Gigabyte LUXO X140
Mouse
Zalman ZM-M300 Black
Keyboard
Sweex Illuminating
Audio
DeLux 2.1
Monitor
Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
OS
Win 8.1
Imam instalirano Kaspersky 7.0. Koga site zastiti (File Anti-Virus; Mail Anti-virus; web Anti-Virus i Proactive difence) mi bea aktivirani, skoro i da nemozev da koristam mozzila firefox. Koci brate ja vergla edna stranica sto saata, nikako da ja otvori.

Провери Security Level на заштитите како ти е наместено. Би требало да е на recomended во спротивно ќе ти ги блокира страниците.

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
Кај мене тие две опции се уклучени и супер си работи, потполно исто работи и со вклучен Касперски и без него.

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
i kaj mene ne pravese problemi,samo edinstvena mana e toa sto sum zabelezal deka koga simnuvam brzinata ja prepolovuva.Brzinata na simnuvanje e pola od taa sto predhodno sum ja imal so drug antivirus.

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
Стварно не знам во што е проблемот. Јас користам WindowsXP и добро конфигуриран Касперски и немам никакви проблеми.

peromk

read-only
17 декември 2007
39
0
Стварно не знам во што е проблемот. Јас користам WindowsXP и добро конфигуриран Касперски и немам никакви проблеми.

me too.
На почетокот после инсталација само ситни проблеми, т.е подесувања во опциите ми одзеде време, ама сега гајле нема.
:bravo::bravo::bravo:

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно