gloria borger
hello world
Според тоа што го видовме до сега, ако сакаат и двеста нека имаат на лагер во сетек, Жирафа е сепак подобра фирма и бренд од сетекима неколку на лагер во Сетек.
Според тоа што го видовме до сега, ако сакаат и двеста нека имаат на лагер во сетек, Жирафа е сепак подобра фирма и бренд од сетекима неколку на лагер во Сетек.
Нели сеуште е рано за тоа сервисното искуство ?сервис искуството е на ниво под -100, така да попрво би оставил пари у Жирафа.
Полошо од сетек сигурно нема да биде.Нели сеуште е рано за тоа сервисното искуство ?
Според тоа што го видовме до сега, ако сакаат и двеста нека имаат на лагер во сетек, Жирафа е сепак подобра фирма и бренд од сетек. Такви попусти во сетек никогаш не се случиле, купувачкото искуство и услугата во сетек се на ниво под нула, сервис искуството е на ниво под -100, така да попрво би оставил пари у Жирафа.
Се јави ли на телефон да се договориш за мониторот ? До каде ја бркаше работата ? Ќе си завршел работа да си истерал до крај, со сетек на форумов има гомила лоши искуства и со сервис и со се.Хах. Жирафа е подеднакво лоша фирма и бренд како Сетек. Не се случиле затоа што Сетек немаат потреба од такви попусти. Причината за тие попусти не е добродушноста на Жирафа туку стратешки потег со цел да станат релевантни. Како што можеш да забележиш ВИСТИНСКИТЕ попусти се се поретки, а за сервис јас лично имам негативно искуство со Жирафа со монитор што дојде со фабричка маана (мртов пиксел). Биди попаметен не рипај на hype-возови.
Другар Џирафа се појавија на пазаров вчера што се вика. Со Сетек има гомила лоши искуства зашто Сетек се во игра со децении. Мисли малце. Да не беа агресивниве зделки никој немаше ни да дознае за Џирафа50.Се јави ли на телефон да се договориш за мониторот ? До каде ја бркаше работата ? Ќе си завршел работа да си истерал до крај, со сетек на форумов има гомила лоши искуства и со сервис и со се.
Абе се појавија вчера ама кај нас. Сетек со оваква игра што се со децении е ништо помалку од срамота. Доволно може да се заклучи за каква фирма стануе збор чим со децении работа стигнале до ова ниво. Агресивниве зделки повеќе значат отколку катастрофалните децении и сегашност на сетек. Агресивните зделки сеуште се активни, G Pro X Superlight, Alienware 25" 240hz за 15к, MX Master итн.Другар Џирафа се појавија на пазаров вчера што се вика. Со Сетек има гомила лоши искуства зашто Сетек се во игра со децении. Мисли малце. Да не беа агресивниве зделки никој немаше ни да дознае за Џирафа50.
Зашто Сетек се во игра? Average Joe купува понуди од флаер додека не се изгори, кога ќе се изгори дува и на сладолед. Сетек продаваат премногу бела техника со сомнителен квалитет.Другар Џирафа се појавија на пазаров вчера што се вика. Со Сетек има гомила лоши искуства зашто Сетек се во игра со децении. Мисли малце. Да не беа агресивниве зделки никој немаше ни да дознае за Џирафа50.
Уау, браво, најјака фирма на свет се зашто имаат неколку мауси на попустАгресивните зделки сеуште се активни, G Pro X Superlight, Alienware 25" 240hz за 15к, MX Master итн.
Човекот даде препорака да купат иста тастатура за поскапо од Џирафа наместо од Сетек. Како тоа има врска со бела техника појма немам, ама ОК.Сетек продаваат премногу бела техника со сомнителен квалитет.
Тоа што продава 20 години не значи ништо, затоа што за да продава 20 години треба само да постои и да има 0 услуга 20 години, ништо повеќе. Сетек знае дека со никаква услуга и со 0 труд у никој сегмент пак ќе продава, па затоа и не се замара, затоа и опстојал 20 години.Уау, браво, најјака фирма на свет се зашто имаат неколку мауси на попуст
Не разбираш дека не може да се прават споредби помеѓу две фирми од кои едната продава 2 месеца а другата 20 години. За мене не е добар совет да му кажеш на некој да нарача од Џирафа ист производ за поскапо затоа што со Сетек имало „лоши искуства". Ако веќе споделуваме лични искуства, јас имам купено многу работи од Сетек, цела конфигурација ми е од Сетек и освен за нивниот канцероген маркетинг за друго ништо немам ниту замерка ниту лошо искуство.
Кога ќе направат Џирафа година-две, кога ќе треба да се сервисираат уреди, да се враќаат производи, кога ќе се најдат во некои деликатни ситуации итн., тогаш ќе видиме како ќе се снајдат и дали ќе бидат подобри или не. А до тогаш од нив само „БАШ ДЕНЕС“ зделки, другите цени ионака им се абнормално високи.
Човекот даде препорака да купат иста тастатура за поскапо од Џирафа наместо од Сетек. Како тоа има врска со бела техника појма немам, ама ОК.
Сет не се фирма, они се бувљак, канта пазар или циган пазар како и сакаш наречи ги. Идеш купуваш и ти шиткаат користени производи, цркнати производи и кога ќе оставиш на сервис (иако си го купил истиот ден) ако не се јавуваш секој ден ќе ти испорачаат нов уред после 30 дена оставање на сервис. Не едно негативно искуство туку 15 сум имал со нив и сум купувал зашто сум немал избор. Сега кога се има избор радо парите ќе ги оставам на жирафа отколку на една неблагодарна фирма која постои 20 години на МК пазар. Мислам онака сум купил 5 пати од жирафа и влегуваш во листа на лојален корисник со попусти брза испорака онлајн подршка комуникација со сите "салтанати", односно си препознаваат они што е лојален корисник и како треба да се однесуваат кон истите. СЕТ идеш и купуваш 20 години, 5 денари не дале попуст иако ипорачувале цркнати и расипани производи, а едно време даваа и картички за поени ала тинекс и после второто купување престанаа да ги користат пошто им цркна системот.Уау, браво, најјака фирма на свет се зашто имаат неколку мауси на попуст
Не разбираш дека не може да се прават споредби помеѓу две фирми од кои едната продава 2 месеца а другата 20 години. За мене не е добар совет да му кажеш на некој да нарача од Џирафа ист производ за поскапо затоа што со Сетек имало „лоши искуства". Ако веќе споделуваме лични искуства, јас имам купено многу работи од Сетек, цела конфигурација ми е од Сетек и освен за нивниот канцероген маркетинг за друго ништо немам ниту замерка ниту лошо искуство.
Кога ќе направат Џирафа година-две, кога ќе треба да се сервисираат уреди, да се враќаат производи, кога ќе се најдат во некои деликатни ситуации итн., тогаш ќе видиме како ќе се снајдат и дали ќе бидат подобри или не. А до тогаш од нив само „БАШ ДЕНЕС“ зделки, другите цени ионака им се абнормално високи.
Човекот даде препорака да купат иста тастатура за поскапо од Џирафа наместо од Сетек. Како тоа има врска со бела техника појма немам, ама ОК.
Тоа дека продава 20 години се однесуваше на твоето „гомила лоши искуства“. По твојата логика Џирафа се подобри и од Анхоч, зашто и за Анхоч има 10 теми со гомила лоши искуства. Нормално дека некој што продава 20 години ќе има гомила лоши искуства наспроти некој што продава 2 месеци и сеуште не се соочил со потреба да сервисира производи, да се справува со деликатни ситуации, да има толкав број на муштерии и слично.Тоа што продава 20 години не значи ништо, затоа што за да продава 20 години треба само да постои и да има 0 услуга 20 години, ништо повеќе.
Добро, тогаш оди нарачај ја тастатурата за поскапо од Џирафа, што да ти кажам. За мене тоа останува многу глупа зделка.Сет не се фирма, они се бувљак, канта пазар или циган пазар како и сакаш наречи ги. Идеш купуваш и ти шиткаат користени производи, цркнати производи и кога ќе оставиш на сервис (иако си го купил истиот ден) ако не се јавуваш секој ден ќе ти испорачаат нов уред после 30 дена оставање на сервис. Не едно негативно искуство туку 15 сум имал со нив и сум купувал зашто сум немал избор. Сега кога се има избор радо парите ќе ги оставам на жирафа отколку на една неблагодарна фирма која постои 20 години на МК пазар. Мислам онака сум купил 5 пати од жирафа и влегуваш во листа на лојален корисник со попусти брза испорака онлајн подршка комуникација со сите "салтанати", односно си препознаваат они што е лојален корисник и како треба да се однесуваат кон истите. СЕТ идеш и купуваш 20 години, 5 денари не дале попуст иако ипорачувале цркнати и расипани производи, а едно време даваа и картички за поени ала тинекс и после второто купување престанаа да ги користат пошто им цркна системот.
Друже тастатурата е 100 денари поскапа во жирафа, а во случај јас да треба да ја купувам, тоа е доволно за да не влезам во салон во сетек и да им ги гледам киселите фаци на вработените како со сила ме услужуваат мене или било кој.Тоа дека продава 20 години се однесуваше на твоето „гомила лоши искуства“. По твојата логика Џирафа се подобри и од Анхоч, зашто и за Анхоч има 10 теми со гомила лоши искуства. Нормално дека некој што продава 20 години ќе има гомила лоши искуства наспроти некој што продава 2 месеци и сеуште не се соочил со потреба да сервисира производи, да се справува со деликатни ситуации, да има толкав број на муштерии и слично.
Добро, тогаш оди нарачај ја тастатурата за поскапо од Џирафа, што да ти кажам. За мене тоа останува многу глупа зделка.
Apple AirPods Pro
Gjirafa50 - 13,990 ден.
Setec - 15,990 ден.
iStyle - 20,190 ден.
Веројатно во оваа цена на iStyle е вклучено 4 месеци шипинг.
Погледнете го атачментот 113703
Toa „било кој“ шкртни го, мене во ниеден момент вработените не ме услужувале со сила или имале кисели фаци. Со дечките на Рузвелтова секогаш имам добар муабет. Во Сити Мол исто, услужливи биле стално. Охрид исто, преуслужлив човекот летоска кога бев. Може тоа ќе се смени ама до сега така било.Друже тастатурата е 100 денари поскапа во жирафа, а во случај јас да треба да ја купувам, тоа е доволно за да не влезам во салон во сетек и да им ги гледам киселите фаци на вработените како со сила ме услужуваат мене или било кој.
Си поштоваат Апл продукти и Жирафата и Ледиком имаат специјални цени за наш пазарМалце Apple:
1. Magic Mouse 3.890 мкд (iStyle 7.490 мкд)
2. Magic Keyboard 5.690 мкд (iStyle 8.990 мкд)
3. Magic Keyboard со numpad 6.890 мкд (iStyle 9.990 мкд)
4. Magic Keyboard со TouchID 7.290 мкд (iStyle 14.990 мкд)
Цела плата аууу![]()
Монитор Dell Alienware AW2521HFA - 24,5'' LED
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk
Добара зделка за 13.600 нема поубав монитор во тои ценовен ранк
Пример ?
Пример за?Пример ?
Членот коментира за сликата во прилог на неговиот коментар -> Област на екранот - Непријатно (лошиот превод на жирафа), поточно членот изјаснува хумор во тој дел. Не си ја видел сликата, пошто и јас не ја видов на прва.Пример ?
Не исчезнаа, преместени сеНајлошиот дел е што сите овие коментари ќе исчезнат зошто тешко беше да се префрли разговорот на двете теми што се викаат искуства, иако во овој случај пак ја правиме споредбата со македонска фирма. И кога ќе поминат неколку години ќе ги нема мислењава да се такмичиме со тоа како сме биле во право претходно.
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден