Лаптоп Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6, 15.6'', Ryzen 5 5600H, 8GB...
Забелешка: Тастатурата на овој лаптоп на нумеричкиот дел има некои чешки симболи. Додека, Microsoft Office е во пробна верзија или воопшто не е...
Слушалки Intezze Zero Basic, бели на полнач, изгледа ги земав последните. Не очекувам ништо разлика од оние QCY-T1C освен дека е полесно да ги најдеш ако ти киднат![]()
da ama da li ja biduva za gejmingМногу е кул тастатурата а воедно и многу е тешка.
Ова е поевтино дури и од фејковите на Али.2,790 денари, во анхоч се 7,290 денари![]()
Слушалки SteelSeries Arctis Prime, црни
Слушалки за игри. Компатибилност - компјутер, Mac, Play Station, Xbox One, Nintendo Switch и мобилни уреди. Конвертор од 40 mm. Фреквенција 10–40.000 Hz. ...gjirafa50.mk
2,790 денари, во анхоч се 7,290 денари![]()
Слушалки SteelSeries Arctis Prime, црни
Слушалки за игри. Компатибилност - компјутер, Mac, Play Station, Xbox One, Nintendo Switch и мобилни уреди. Конвертор од 40 mm. Фреквенција 10–40.000 Hz. ...gjirafa50.mk
Вредат ли? Јас имав 3ка Arctis, ми се скрши пластикава, некако Steelseries ми се разочарување...едино ако е ЕПТЕН добра зделка би земал.Ова е поевтино дури и од фејковите на Али.![]()
Искрено, претпочитам одвоен систем mic/phones. Што се однесува до конкретниов случај, понудата е сомнително добра.Нели имаа Arctis 3/5/7, овие Prime која класа се сега? Според ценава треба да се Arctis 7 класа?
Мислењето е автоматски споено:
Вредат ли? Јас имав 3ка Arctis, ми се скрши пластикава, некако Steelseries ми се разочарување...едино ако е ЕПТЕН добра зделка би земал.
Искрено, претпочитам одвоен систем mic/phones. Што се однесува до конкретниов случај, понудата е сомнително добра.
НовиМе интересире само дали на оваа веб страна се продават половни или нови работи?
Само нови.Ме интересире само дали на оваа веб страна се продават половни или нови работи?
користена роба само во анхоч и сет !!!Ме интересире само дали на оваа веб страна се продават половни или нови работи?
Одма шиткаат дечките. Не сакаат да им стои робата у магацин. Затоа така изгледа.Многу мала понуда имат затоа и прашав.
Нема роба со поминат рок тоа ми се допаѓаОдма шиткаат дечките. Не сакаат да им стои робата у магацин. Затоа така изгледа.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден