kojoti2
hello world
- 29 октомври 2014
- 257
- 376
Да исто ко молин без проблем стигаат...Со тракинг и остали тракатанци?![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Да исто ко молин без проблем стигаат...Со тракинг и остали тракатанци?![]()
Кај мене за 5-6 дена се дома...Звизнато пред малку![]()
Да.Толку брзо?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пред 3 дена порачав PG. ECOBASE 36 mg мислам да....Незнам е-аромашоп дали испорачуваат nic, последен пат чисто ПГ пуцнав од таму, а они имаат солидно-њфтин шипинг.
Ма не е ништо, 5 мин завртив телефон и ете.^ @M.Marlon
Ова делува премногу добро за да биде вистинито! Грабај под итно и тестирај.
Огромен breakthrough за македонската вајперска заедница или уште едно разочарување? Хмммм...
Јас од каде што набавувам ВГ е 470денари А ПГ е 690ДенариМа не е ништо, 5 мин завртив телефон и ете.
Има уште неколку фирми во македонија што се бават со увоз на овие материјали, имаат на лагер и се со нормални цени. Оваа фирма ми ја препорачаа „као“ се најквалитетни, па да видиме.
Изгледа овдека јас плаќам највисоки цени.Јас од каде што набавувам ВГ е 470денари А ПГ е 690Денари
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Чист ВГ Чист Пг Во Умбрела Не Се Распродадени Ароми те Сега Пишеф БашИзгледа овдека јас плаќам највисоки цени.
Дај ако може поише инфо за ПГ/ВГ твоиве варијанти.
ФА аромите во Амбрела се распродадени.
И Cigabuy слават некоја годишнина:
Погледнете го атачментот 55915
4th Year Anniversary Celebration
Кинезиве многу нешто по славењето. :hay:
Пред малку се вратив од амбрела во центар имаат ароми и бази, аромите 10мл 250ден и базите 10мл 250ден, само немаат многу овошни претежно тутунски. А и не им се по грешка донесени како што вчера некој овде кажа туку нарочно се донесени за продажба.Чист ВГ Чист Пг Во Умбрела Не Се Распродадени Ароми те Сега Пишеф Баш
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Нормално ако има побарувачка зошто да неПред малку се вратив од амбрела во центар имаат ароми и бази, аромите 10мл 250ден и базите 10мл 250ден, само немаат многу овошни претежно тутунски. А и не им се по грешка донесени како што вчера некој овде кажа туку нарочно се донесени за продажба.
Сега за сега толку во иднина можеби ќе донесат повеќе ароми.
Sent from my Z520 using Tapatalk
Пред малку се вратив од амбрела во центар имаат ароми и бази, аромите 10мл 250ден и базите 10мл 250ден, само немаат многу овошни претежно тутунски. А и не им се по грешка донесени како што вчера некој овде кажа туку нарочно се донесени за продажба.
Сега за сега толку во иднина можеби ќе донесат повеќе ароми.
Sent from my Z520 using Tapatalk
Богами кога ми кажа 250 ден 10мл ми се стужни, трипати ја препрашав не ми беше јасно од прва што уствари ми кажува.10мл база за 250 е малце скапо. 100 мл испаѓа 2500 ден. Као кубански пури да пушиш..
А јас сватив сигурно е печатна грешка 100мл 250 ден. И пак е скапичко и така али ај да не нарачуваш добро е да се има и тука да се купи, али ова е изгор скапо. Сакаат преку ноќ да се збогатат изгледа, за аромите некако се јаде цената уште избор да имаат повеќе.10мл база за 250 е малце скапо. 100 мл испаѓа 2500 ден. Као кубански пури да пушиш..
Како што кажав македонска работа.А јас сватив сигурно е печатна грешка 100мл 250 ден. И пак е скапичко и така али ај да не нарачуваш добро е да се има и тука да се купи, али ова е изгор скапо. Сакаат преку ноќ да се збогатат изгледа, за аромите некако се јаде цената уште избор да имаат повеќе.
Поздрав
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Затоа ја препрашав неколку пати.За аромите, скапичко е да ама па тука ти е во продавница. За да не ја чекаш се јаде 250 ден, ама базава е комедии.
Него да не и е згрешено нешто во компјутер на продавачката цената.. Глупо е 10мл FA течност да е поефтино од 10мл база. Ај и јас ќе појдам петок и ќе се правам као да незнам да видам што ќе ми каже.
за аромите ај што викаш се јаде ама база¿?¿ НезнамДај линкче неможам да се снајдам. Ме немаше еден период не сум у тек од кај набавувате.Абе какви "УмРела" какви бакрачи![]()
250.денари![]()
Ене го БугарЧо,
Нарачуваш у 13 часот у 14:30 БугарЧо веќе ја пуштил у пошта.
Оригинал FlavourArt со добар рок и најбитно чувани на ладно и темно, плус избор од А до Ш.
Ќе си праам од готово вересија, ќе дозволувам "уМрела" да ме бричат на суво,.. Нека идат нека јадат бурек со промаја![]()
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Не бе дека вчера некој овде спомна па бев во близина прееска и викам ај да видам, ама што да гледаш катастрофа дуќанон тапа тингл празен ништо у нутра тук там по некое пенкалце по тоа рафтовите некое атомизерче и толку.Абе какви "УмРела" какви бакрачи![]()
250.денари![]()
Ене го БугарЧо,
Нарачуваш у 13 часот у 14:30 БугарЧо веќе ја пуштил у пошта.
Оригинал FlavourArt со добар рок и најбитно чувани на ладно и темно, плус избор од А до Ш.
Ќе си праам од готово вересија, ќе дозволувам "уМрела" да ме бричат на суво,.. Нека идат нека јадат бурек со промаја![]()
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден