Честито и само напред. Што се однесува до колку е "пожелно" да ја качуваш тоа зависи лично од тебе (колку можеш да поднесеш) почни со 20w па сам ке процениш дали е слабо или јако. Памук обично еднаш неделно но тука игра улога и каква течност користиш (слатки го прљаат памукот побрзо) а жицата пожелно е кога менуваш памук тогаш и жица да смениш ама може (од пуста мрза) да трае и 2-3 недели а да не ја смениш. ПоздравДраги колеги, промена на прва глава на Мело 3 - успешна
Сега имам 1.0-омска РБА. Ме интересира до колку вати да ја качувам, на колку време се менува памукчето и жицата?
Еден од тие мрзливи сум и јасОд пуста мрза некој и со месеци не менува жица.![]()

Колега VG то чисто е благо и густо како мед,од таму е благото. А како што кажа колегата @krema бојата е од никотинот. Тој може да потемни до темно бакарна боја но и таков ако е чуван соодветно и не е поминат рокот на употреба нема никаков проблем. Бар јас на нет што имам читано и Кипарецот ми го потврди истото. Ова го кажувам од мои извори. Ако не е така има Колеги што знаат повеќе од мене,па ако сум згрешил нека ме поправат.Денес пробувам прв пат Vpg plus база 6mg на Inawera и не ми се допаѓа баш блага со слабо жолта нијанса. До сега користев од Molin која беше без благ вкус и боја, ама нели затворија и сега нема од кај да си ја нарачувам...
Се приклучувам на колегата @AceLud а и жициве не се нормални. Почнувавме од Кантал 26,па од Клептон,сега од Алиен па до некоја што можеш Кола да ШлепашЕден од тие мрзливи сум и јас
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
. Само памук се менува. Го праев еднаш неделно и сега забушавам и со него.
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден