Честито и само напред. Што се однесува до колку е "пожелно" да ја качуваш тоа зависи лично од тебе (колку можеш да поднесеш) почни со 20w па сам ке процениш дали е слабо или јако. Памук обично еднаш неделно но тука игра улога и каква течност користиш (слатки го прљаат памукот побрзо) а жицата пожелно е кога менуваш памук тогаш и жица да смениш ама може (од пуста мрза) да трае и 2-3 недели а да не ја смениш. ПоздравДраги колеги, промена на прва глава на Мело 3 - успешна
Сега имам 1.0-омска РБА. Ме интересира до колку вати да ја качувам, на колку време се менува памукчето и жицата?
Еден од тие мрзливи сум и јасОд пуста мрза некој и со месеци не менува жица.![]()

Колега VG то чисто е благо и густо како мед,од таму е благото. А како што кажа колегата @krema бојата е од никотинот. Тој може да потемни до темно бакарна боја но и таков ако е чуван соодветно и не е поминат рокот на употреба нема никаков проблем. Бар јас на нет што имам читано и Кипарецот ми го потврди истото. Ова го кажувам од мои извори. Ако не е така има Колеги што знаат повеќе од мене,па ако сум згрешил нека ме поправат.Денес пробувам прв пат Vpg plus база 6mg на Inawera и не ми се допаѓа баш блага со слабо жолта нијанса. До сега користев од Molin која беше без благ вкус и боја, ама нели затворија и сега нема од кај да си ја нарачувам...
Се приклучувам на колегата @AceLud а и жициве не се нормални. Почнувавме од Кантал 26,па од Клептон,сега од Алиен па до некоја што можеш Кола да ШлепашЕден од тие мрзливи сум и јас
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
. Само памук се менува. Го праев еднаш неделно и сега забушавам и со него.
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден