Да не знаеш кога ќе излезе официјално играва?Значи 30 евра за да играш додека е Closed Beta, после тоа секако ќе биде free.
Не, а и не верувам дека ќе ја најават наскоро зошто сакаат да продадат колку можат инвајти за 30 евра...Да не знаеш кога ќе излезе официјално играва?
според математиките на тоа како искачаат хероите крајот на 2012 или почетокот на 2013Не, а и не верувам дека ќе ја најават наскоро зошто сакаат да продадат колку можат инвајти за 30 евра...
Моја проценка е, дека нема наскоро да биде официјален release. Најмалку уште 1-2 месеци.
Еден по еден ги додаваат зошто има и многу други адиции, не дека така ќе пролонгираат, да сакаат можат да ги стават сите, секако се тестирани во дота1, само треба модели да се изработаат што не верувам дека долго би им требало....Во дота2 не се прави никакви баланс промени , само се порта од дота1. Ама ипак, ова е Valve...со самото тоа...Некаде еден месец пред HL3 ќе излезеспоред математиките на тоа како искачаат хероите крајот на 2012 или почетокот на 2013
Ја има на Стим(Steam) DotA 2-ката ама сепак класичната (1) е многу подобра според мене..
Што е игра, што дефинираме под игра? Можеби сте се запрашале, а можеби и не околу овие прашања. Ние ќе го искористиме нив и нивните потенцијални точни и грешни одговори за да ја разрешиме вечната дилема, дали Дота е игра, или Дота е мапа!?
Имам една интересна статија што сакам да ја прочитате.
Дота е игра, Дота 2 е тешка и Моба е глупаво име
Сам си одговори....минимум задоволоуваш...значи имаш доволно да ја уклучиш ама не очекувај мазен гејмплеј. Графичката ти е прилично лоша, процесорот исто... за рамот ич муабет да не праем..премалце имаш од се. Мењај цел пц ако сакаш асално да ја играш.nekoj da go prasam zaso mi koci dotava na 1 gb ram 8500gt 256 amd atlo 3200+ epten mal fps mi vadi igrata a minimum zadovoluvam ?![]()
nekoj da go prasam zaso mi koci dotava na 1 gb ram 8500gt 256 amd atlo 3200+ epten mal fps mi vadi igrata a minimum zadovoluvam ?![]()
Требало би, ама па спор е 2.2. Кај игрите битно е и колко е брзината на cpu. Барем 2.6/2.8 двојадрен и би требало да оди добро играта.a da smenam proceso amd atlon x2 4200+ so 2 gb ram ke mozam da ja igram ? normalno 25-30 fps sea 15-17 vadi
BooooooooringИмам една интересна статија што сакам да ја прочитате.
Дота е игра, Дота 2 е тешка и Моба е глупаво име