Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Dota 2

ImTheDude

Careful man, there’s a beverage here!
31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD + 8TB HDD
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Gigabyte K83, Logitech F710, XBox 360
Audio
Focusrite Scarlett 2i2 2nd
Monitor
LG 34" UltraGear OLED WQHD 1440P 240Hz
OS
Win 11
Не е уште излезена, има Beta која се игра прилично масовно online ко за бета игра, ама ти треба Beta key за да играш. Побарај по странски форуми или социјални сајтови може некој и да ти прати ако не ти се чека за официјално да излезе.

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
фала на инфо,еве сега ја симнувам бетата верзија па ваљда ке најдам кеу ако мозе некој да не барам по форуми и разни страни,нека го пушти тука или во пп порака кодот.

ImTheDude

31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Audio
Monitor
OS
Win 11
Немам ни јас, инаку ќе ти пратев секако не ни планирам да играм ДОТа2 зошто мислим дека ќе останем верен на HoN-Heroes of Newerth. :)

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Давале бета клучеви на GamersBook за Dota 2.
А за Diablo 3 дале на јенкиве 100 000 бета клучеви на Battle.net. А за европа нема.

Justinijan

read-only
13 септември 2010
3
0
Сакате да добиете бета клу4е за Дота 2 ? Имате можност на Playdota.com, секојдневно се доделуваат по 180-клучеви .
Се што е потребно да пишите нешто во темава таму и да се надевате дека среќата ќе ви чукни на врата :p

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Не си прв, а најверојатно ни последен. Не, немам клуч. Ако ми дадат на мене, бидејќи јас ја имам, ќе ви дадам, бидејќи и јас така добив, т.е. некој ми даде, па да ја имам.

ImTheDude

31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Audio
Monitor
OS
Win 11
Uste li so dota
koga orginalnata Dota se vika league of legends i e Besplatna i mnogu podobra
HAHAHAHHA Што рече сега.... ОРИГИНАЛНАТА ДОТА Е ЛОЛ??!!?!?
Како може оригинална да е League of Legends бе... Googlaj пред да тресеш глупости.

Nickmkd

read-only
11 ноември 2011
14
2
Smej se ali deckite sto ja napravija Dota go napustija blizzard i osnovaa svoja compania i ja napravija league of legends znaci Dota e league of legends vo podobrena verzija sega ti otvori si Google i pobaraj malce podobro a ne samo prviot link sto ke ti go pokaze

ImTheDude

31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Audio
Monitor
OS
Win 11
Spored tvojata logika isto moze da se kaze: Ferari e originalniot Mercedes....
Taka nekako.
A inaku, LOL nema vrska so dota osven idejata za MOBA. LOL nema vrska ni so Icefrog-Kreatorot na dota sto sega raboti za VALVE I ZA DOTA 2. Zatoa GOOGLAJ pred da tropas.

ImTheDude

31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Audio
Monitor
OS
Win 11
А да, Пепси е оригиналната Кока Кола. ХАХАХАХХАХАХАХА

LoL е далеку подобра и поиновативна игра од Dota/Dota2/HoN. Не се заебавај и ти сеа.

Инаку мислењето на Nickmkd донекаде држи вода. Тројцата што ја направија мапата DOTA, се раскараа и се разотидоа. Guinsoo со другарчињата ја основа Riot Games и ја направи LoL, icefrog (или како и да беше) се вработи во Valve и помогна при Dota 2, a тој третиот шутрак отиде во Blizzard, да работи на Blizzard Dota.

Pinceta

lurker
16 март 2011
570
184
Скопје
грешам? не е цртан филм? сигурно си ти од некоја ЛОЛ секта..

Тројцата ја направиле мапата? - Прв ја почна Guinsoo, па после со IceFrog заедно ја развиваа. Ако мислиш на тројцата, третиот беше Pendragon пријател на Guinsoo и он немаше благи везе со editorot за мапи, он само ја креира dota-allstars страната, т.е на почетокот беше само форум.
Како и секогаш има кавги околу тоа кој да биде Chief officer и тие ствари. Иако долго време IceFrog немаше голема помош од Guinsoo , а и за форумот исто имаше фрки.
.................................... не знам што се деси ............................
Guinsoo со пријателчето Pendragon се шифтаат у Riot Games да направат stand-alone игра, и системот на игра да биде како на старата добра dota мапа.
Истото го сакаше и IceFrog, dota да стане stand-alone игра. Кога излезе дота2, и кога почнаа да пуштаат слики и видеа сите беа аеее, аааа, еее ... катастрофа, пошто сите ние очекувавме дека ќе наликува на старата дота, warcraft карактерите ги немаше... искрено и мене не ми се допаѓаше, но после 3 изиграни партии додека не реализирав дека е се исто, само екстремно боље од старата, не можам да се одлепам од неа.
Сеуште си играм и по некоја партија со другарите на кецот, бидејќи со Warcraft израснав.

Ах да, Близард дота.. нема таму .. третиот четвртиот петиот.. Близард сами ја градат нивната дота како мапа на Старкрафт2. Искрено малце и ми се допаѓа нивната дота бидејќи нивниот свет од карактери е ненормално добар. Можеше и Valve да го направат тоа, али ако направеа карактери кои се патентирани од blizzard, има да станат бетер од Apple и Samsung.

Сите сме свесни дека дотата, донесе нова игра во електронските спортови. Безразлика колку доти ќе направат, една си е дотата.

А да, Пепси е оригиналната Кока Кола. ХАХАХАХХАХАХАХА

''TcM>>

lurker
6 јануари 2008
961
39
Абе што е ова уште немам добиено бета клуч за дота 2 :(
а уште од кога чекам за преку playdota...

orginalnata Dota se vika league of legends
хаха, иначе ова ненормално ме насмеа XD

Моментално сум играч на LoL, но Dota ми има оставено доста многу спомени, со поминати доста часови на нејзе. па баш поради таа причина и сакам да ја играм (барем пробам) дота2. (да ми разбуди некои спомени :p)

Но сепак, системот на LoL е премногу добар направен, во однос на бесплатноста / наплаќањето. Така да ем имаат голема датабаза на играчи, а воедно и имаат добра заработувачка. Така да се надевам дека и дота 2 ќе го направат во ист/сличен начин. а не како hon што направија (и воедно чисто само поради тоа е помалце популарна од LoL)
(f2p системот со item-shop е покажан како најдобар моментално, во однос на популарност и заработувачка)

Pinceta

lurker
16 март 2011
570
184
Скопје
n3XDt.jpg

сликата е превземена од Na'Vi

ImTheDude

31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Audio
Monitor
OS
Win 11
Абе што е ова уште немам добиено бета клуч за дота 2 :(
а уште од кога чекам за преку playdota...

хаха, иначе ова ненормално ме насмеа XD

Моментално сум играч на LoL, но Dota ми има оставено доста многу спомени, со поминати доста часови на нејзе. па баш поради таа причина и сакам да ја играм (барем пробам) дота2. (да ми разбуди некои спомени :p)

Но сепак, системот на LoL е премногу добар направен, во однос на бесплатноста / наплаќањето. Така да ем имаат голема датабаза на играчи, а воедно и имаат добра заработувачка. Така да се надевам дека и дота 2 ќе го направат во ист/сличен начин. а не како hon што направија (и воедно чисто само поради тоа е помалце популарна од LoL)
(f2p системот со item-shop е покажан како најдобар моментално, во однос на популарност и заработувачка)
Системот на ЛОЛ е срање....на Дота2 сите херои во секое време ќе може да се играат, ќе се купува само козметика, значи скинови различни и курири. Најавија веќе официјално од Valve. Ако најдеш инвајт ќе играш беспари додека излезе, и после натаму засекогаш, ако не најдеш можеш да купиш инвајт официјално преку Valve за 30 евра, но треба да знаеш дека со тоа добиваш играње додека излезе играта, потоа за сите ќе биде бесплатна. Значи 30 евра за да играш додека е Closed Beta, после тоа секако ќе биде free.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно