Добро е. Јас ја имам бетата за дота 2, благодарение на еден член на форумов.
lol е цртан филм.Uste li so dota
koga orginalnata Dota se vika league of legends i e Besplatna i mnogu podobra
HAHAHAHHA Што рече сега.... ОРИГИНАЛНАТА ДОТА Е ЛОЛ??!!?!?Uste li so dota
koga orginalnata Dota se vika league of legends i e Besplatna i mnogu podobra
lol е цртан филм.
А да, Пепси е оригиналната Кока Кола. ХАХАХАХХАХАХАХА
хаха, иначе ова ненормално ме насмеа XDorginalnata Dota se vika league of legends
Системот на ЛОЛ е срање....на Дота2 сите херои во секое време ќе може да се играат, ќе се купува само козметика, значи скинови различни и курири. Најавија веќе официјално од Valve. Ако најдеш инвајт ќе играш беспари додека излезе, и после натаму засекогаш, ако не најдеш можеш да купиш инвајт официјално преку Valve за 30 евра, но треба да знаеш дека со тоа добиваш играње додека излезе играта, потоа за сите ќе биде бесплатна. Значи 30 евра за да играш додека е Closed Beta, после тоа секако ќе биде free.Абе што е ова уште немам добиено бета клуч за дота 2
а уште од кога чекам за преку playdota...
хаха, иначе ова ненормално ме насмеа XD
Моментално сум играч на LoL, но Dota ми има оставено доста многу спомени, со поминати доста часови на нејзе. па баш поради таа причина и сакам да ја играм (барем пробам) дота2. (да ми разбуди некои спомени)
Но сепак, системот на LoL е премногу добар направен, во однос на бесплатноста / наплаќањето. Така да ем имаат голема датабаза на играчи, а воедно и имаат добра заработувачка. Така да се надевам дека и дота 2 ќе го направат во ист/сличен начин. а не како hon што направија (и воедно чисто само поради тоа е помалце популарна од LoL)
(f2p системот со item-shop е покажан како најдобар моментално, во однос на популарност и заработувачка)