Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Дигитални крипто-валути: совети - подесувања (забранета трговија)

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Препорачајте нешто за копање под мишки.

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Aowek

user
14 април 2012
1.219
1.179
Едно нубско прашање имав на coinbase bitcoin меѓутоа купив електронеум пред 2 год ама не знам на која берза купив ми помогна еден познаник. Дали има начин да видам кај сум купил?

causevd

hello world
4 октомври 2011
472
422
causevd's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor
Motherboard
Asus Z97-DELUXE(NFC&WLC) ATX LGA1150 Motherboard
Storage
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM & Corsair Force LE 240GB 2.5" SSD
PSU
Cooler Master 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
RAM
G.Skill Sniper Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-2400
Video card
Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB STRIX Video Card
Case
Fractal Design Define R5 (White) ATX Mid Tower Case
Mouse
MSI Clutch GM50
Keyboard
G Skill KM570X
Monitor
IIyama G-master GB2488HSU-B3
OS
Windows 10 Pro
Едно нубско прашање имав на coinbase bitcoin меѓутоа купив електронеум пред 2 год ама не знам на која берза купив ми помогна еден познаник. Дали има начин да видам кај сум купил?
Види тука coinmarketcap.com и отварај ги берзите една по една, ваљда ке се сетиш.

Sent from my Oneplus 7 Pro using Tapatalk

Викса

lurker
12 март 2011
577
696
Ако си префрлал од коинбејс види трансакцијата на која адреса си ја пратил и ќе видиш на кое место ти се.

Викса

lurker
12 март 2011
577
696
Тој код не е TX односно број на трансакцијата ? Провери го во некој блок експлорер за биткоин.

Sludge.Factory

Баниран/a
7 февруари 2014
1.225
1.901
Gostivar

Незнам кој те убедил да ја купиш таа глупост, ама ако пред две години си сменил 1000 евра биткоин во Електронеум, сега имаш околу 50 евра електронеум. Чисти скем. За 2 години спрема Биткоин е паднат 95% така да и парите што си ги имал од биткоин се паднати за 95%

Aowek

user
14 април 2012
1.219
1.179
Незнам кој те убедил да ја купиш таа глупост, ама ако пред две години си сменил 1000 евра биткоин во Електронеум, сега имаш околу 50 евра електронеум. Чисти скем. За 2 години спрема Биткоин е паднат 95% така да и парите што си ги имал од биткоин се паднати за 95%
Не се толку пари, имав еден експерт познаник и така земав..

gremlin

Octogenarian/2
18 октомври 2009
2.933
2.522
Скопје
gremlin's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 9700X
Motherboard
Gigabyte B850 Gaming Wifi6
Storage
WD SN850X 1TB
PSU
750W NZXT CX
RAM
32GB Kingston Renegade 6000Mhz CL30
Video card
Gigabyte RX 9070 16GB Gaming OC (3100Mhz, 240W+10%, -100mv, +400 core)
Case
CM H500 ARGB
Mouse
Logitech G703
Keyboard
SteelSeries TKL
Audio
Realtek
Monitor
27" Mi 2K 165Hz
OS
Windows 11 Pro 64Bit
Не се толку пари, имав еден експерт познаник и така земав..
А каде е експертот сега? Една од берзите каде продадов јас ETN беше криптопиа ама веќе пропадна таа ...

Точно, до одредено ниво, не би ги нарекол чист скем бидејќи сеуште се активни и работат но они на почеток ги изиграа сите инвеститори и копачи со тоа што го продадоа коинот на ASIC мајнинг компаниите и почнаа да штампаат огромни количини и со тоа го девалвираа коинот ...

Avid

senior
21 јануари 2009
6.447
11.504
Скопје
Hosting vo Kina so detalen ROI plan i nabavka, ili samo nabavka na uredi za mining.

Погледнете го атачментот 82908 Погледнете го атачментот 82909 Погледнете го атачментот 82910

Купувам/Продавам БТЦ/ЕТХ/УСДТ
1st year ROI -, -, -, -... минуси црвенила вриштат пиштат
најс ))
и тука почнуеш да се тешиш со класични бизнис муабети
„па брат така е коа почињаш мора да уложиш многу и да си у загуба, на почетокот тешко е се бориш, ама после брат флоридааа“.

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.495
7.789
Скопје
www.facebook.com
„па брат така е коа почињаш мора да уложиш многу и да си у загуба, на почетокот тешко е се бориш, ама после брат флоридааа“.
Taka i na 10tata strana na temava kukavme ne se isplatelo ovoa onoa bla bla pa na kraj kraista isturkavme odlicni zarabotki.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.447
11.504
Скопје
Taka i na 10tata strana na temava kukavme ne se isplatelo ovoa onoa bla bla pa na kraj kraista isturkavme odlicni zarabotki.
Да, пошо си зароботил одлични заработки главна преокупција на форумов ти се огласите.

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.495
7.789
Скопје
www.facebook.com
Да, пошо си зароботил одлични заработки главна преокупција на форумов ти се огласите.
Може да се рече дека ми е хоби тоа , тепање време . Не дека има заработка од тоа :)

• ми се допаѓа
Реакции: Avid
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно