DeepImpact
hello world
Slucajno ako se uozbiliNeli gleas deka e sarkasticen![]()
Slucajno ako se uozbiliNeli gleas deka e sarkasticen![]()
Копакабана, да се заплакнеш малце.Препорачајте нешто за копање под мишки.
Фала, за другар прашувам.Копакабана, да се заплакнеш малце.
Види тука coinmarketcap.com и отварај ги берзите една по една, ваљда ке се сетиш.Едно нубско прашање имав на coinbase bitcoin меѓутоа купив електронеум пред 2 год ама не знам на која берза купив ми помогна еден познаник. Дали има начин да видам кај сум купил?
Како код е не пишува каде.Ако си префрлал од коинбејс види трансакцијата на која адреса си ја пратил и ќе видиш на кое место ти се.
Проверувам и пак истите кодови ми дава не ми дава информација што кај е..Тој код не е TX односно број на трансакцијата ? Провери го во некој блок експлорер за биткоин.
Prati mi ss vo poraka da vidam za sto stanuva zbor.Проверувам и пак истите кодови ми дава не ми дава информација што кај е..
Едно нубско прашање имав на coinbase bitcoin меѓутоа купив електронеум пред 2 год ама не знам на која берза купив ми помогна еден познаник. Дали има начин да видам кај сум купил?
Не се толку пари, имав еден експерт познаник и така земав..Незнам кој те убедил да ја купиш таа глупост, ама ако пред две години си сменил 1000 евра биткоин во Електронеум, сега имаш околу 50 евра електронеум. Чисти скем. За 2 години спрема Биткоин е паднат 95% така да и парите што си ги имал од биткоин се паднати за 95%
А каде е експертот сега? Една од берзите каде продадов јас ETN беше криптопиа ама веќе пропадна таа ...Не се толку пари, имав еден експерт познаник и така земав..
Точно, до одредено ниво, не би ги нарекол чист скем бидејќи сеуште се активни и работат но они на почеток ги изиграа сите инвеститори и копачи со тоа што го продадоа коинот на ASIC мајнинг компаниите и почнаа да штампаат огромни количини и со тоа го девалвираа коинот ...Незнам кој те убедил да ја купиш таа глупост, ама ако пред две години си сменил 1000 евра биткоин во Електронеум, сега имаш околу 50 евра електронеум. Чисти скем. За 2 години спрема Биткоин е паднат 95% така да и парите што си ги имал од биткоин се паднати за 95%
1st year ROI -, -, -, -... минуси црвенила вриштат пиштатHosting vo Kina so detalen ROI plan i nabavka, ili samo nabavka na uredi za mining.
Погледнете го атачментот 82908 Погледнете го атачментот 82909 Погледнете го атачментот 82910
Купувам/Продавам БТЦ/ЕТХ/УСДТ
Taka i na 10tata strana na temava kukavme ne se isplatelo ovoa onoa bla bla pa na kraj kraista isturkavme odlicni zarabotki.„па брат така е коа почињаш мора да уложиш многу и да си у загуба, на почетокот тешко е се бориш, ама после брат флоридааа“.
Да, пошо си зароботил одлични заработки главна преокупција на форумов ти се огласите.Taka i na 10tata strana na temava kukavme ne se isplatelo ovoa onoa bla bla pa na kraj kraista isturkavme odlicni zarabotki.
Може да се рече дека ми е хоби тоа , тепање време . Не дека има заработка од тоаДа, пошо си зароботил одлични заработки главна преокупција на форумов ти се огласите.
Сите ме тролавте не вредело, струја блабла на почетокот ба темаваTaka i na 10tata strana na temava kukavme ne se isplatelo ovoa onoa bla bla pa na kraj kraista isturkavme odlicni zarabotki.
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден