Ова ме лаже:
Кај стикот пишува дека има: Rev 2 GekkoScience 2-Pac Compac USB Stick Bitcoin Miner 15gh/s+
, а кога пресметувам оваа брзина ка копање кај LTC калкулатор , ми дава бесни суми.
Е, сега ако лажат за брзините..Иако има доста со брзини 0д 2,4 Gh/s, % Gh /s и слични..
Ве молам објаснете ми каде грешам ? Погледнете го атачментот 59306 Погледнете го атачментот 59307
Не бе!Дали некој користи mining usb стикови , наместо GPU ? , односно дали е ова изводливо ?
гледам ги продаваат по ebay по пониски цени отколку графичките..
Sent from my GT-S7390 using Tapatalk
гледаш дека веќе ми одговориле претходно.Не бе!
Морав неучтиво, повторно и со извичник, за да ти кажам у никој случај да не го купуваш!гледаш дека веќе ми одговориле претходно.
Учтиво , за разлика од тебе бе !
ok , sorryМорав неучтиво, повторно и со извичник, за да ти кажам у никој случај да не го купуваш!
Нема гајле темата е за прашување.ok , sorry
очигледно е дека не се разбирам па можеби некому одам и на нерви.
Ова со коиниве ги крши законите на монетарната економија , и како на економист ми ствара дополнително конфузија.
Но и ова е некаков општествен договор како што е и монетарната економија , па зошто да не му се придаде иста важност. Можеби е дојдено времето за промена..
Затоа и ме интересира пред се '. За жал не сум моментално во можност ни да копам , ни да тргувам.
Ако сум напорен со некои прашања , укажете слободно
Точно така мојот акаунт од 3,7 бтц ми дојде на 2,5 бтц во долари ако рачунас е исто ама во бтц сум голема загуба требаше излегуванје од алткоини уште во јулиСпоред Global Charts | CoinMarketCap
сите останати почнаа да губат во споредба со BTC некаде почнувајки од јули навака. Август малку се оправи, но септември и особено од октомври е BTC тренд:
Погледнете го атачментот 59314
Нормално, има по некој што ветува принос краткорочно, но не би се закопувал во алткоини се додека не видам обратен тренд.
Мислам BTC е модата сега, нека падне деновиве да се докупам.
дали може од cex.io купените биткоини да се префрлат на некој wallet?
со withdraw гледам само на картичка/банкарска сметка може?
НЕ!Дали е возможно да се направи риг за отприлика 500 евра, кој ќе заработува доволно да не влезам во минус(зборувам за моменталната состојба 23.10.2017). Чисто од ентузијазам , и што би биле ваши препораки за хардвер?
![]()
толку горе долу ти е една графичка од старт си минусДали е возможно да се направи риг за отприлика 500 евра, кој ќе заработува доволно да не влезам во минус(зборувам за моменталната состојба 23.10.2017). Чисто од ентузијазам , и што би биле ваши препораки за хардвер?
![]()

Копање бара работа, знаење и искуство, ако не си hardcore по таа работа, немој.Имам 5.000 евра кои сакам да ги инвестирам во криптовалути, дали копање, дали трејдање или купување. Што би предложиле?
државен празик неработен ден пробај после 12Има некој искуство со gekko?
Конфигурурирав се и направив стратегија не знам зашто не тргува ?

PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден