Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

counter strike server !

PROOO

read-only
12 ноември 2008
11
0
sakam da napravam counter strike dedicated server i gi sledev instrukciite od http://www.tutorialecstrike.com/home.html . pravam se kako sto treba instaliram i koga i ja dadam mojata ip adresa so portot na drugite ne mozat da vlezat se pojavuva retrying connectio, retrying connection (2), retrying connection (3),....... failed to conncect the server.
citav za ovoj problem na forumov menjav portot ama nisto ne se menuva, problemot ostanuva .... predvreme vi blagodaram !!!!!!
pozdrav

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.874
34.160
roka.mk
@T3H4cK3r! не бе брат кога правиш сервер горе ти ја пишува ИП адресата.А со овој сајтов ти ја кажува твојата ИП адреса али само преку неа нема да може да се конектира на сервер

PROOO

read-only
12 ноември 2008
11
0
a cekajte samo oti na serverot koga go pravam mi dava od tamu nekoja ip.
dali treba taa od tamu sto e ip ili mojata ip ???

PROOO

read-only
12 ноември 2008
11
0
77.29.231.31 e mojata ip a porto go menuva 50 pati probuva razlicni broevi i istiot e problem
a ima i edna ip od servero tamu da ne treba taa ama ne veruam ?

PROOO

read-only
12 ноември 2008
11
0
menuvam ja i portata kaj servero . aj se ke pocnam od pocetok se nanovo ke instaliram pa ako najdam problem ke vi pisam pak ....
pozdrav

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
дали ќе може некој да ми каже од кај да симнам Cheats и секако ако е поразличен од другите упаство :)) благодарам однапред

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.874
34.160
roka.mk
Па можеш да си симнеш од интернет....али не играј со читов им го расипуваш задоволството на останатите играчи:ua:

П.С Еве ме и мене во 1000:D:wohoo:

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
сакам нешто да пробам затоа ми треба иначе и да сакам на сервериве да играм нема да можам зашто одма бан маваат:))
и ако знае некој страна за симнување на чит нека каже позз

И

Избришан член 1074

Гостин
@PROOO, кога ќе го дигнеш серверот, ќе одиш на CMyIP или било кој друг сајт кој ти ја прикажува IP адресата, и на другар што сакаш да му го дадеш серверот, дај му ја од сајтот. BTW, некогаш серверот не го додава во Favorites, така да најдобро ќе биде да се конектира преку конзола, при вклучување на CS, во конзола да пише connect 77.29.231.31:27015 или која било да ти е моменталната IP и порта. На сајтот No-IP, доколку ти е динамичка IP адресата, можеш да се регистрираш, ќе креираш хост, на пр: prooo.no-ip.biz но бидејќи ќе мора секој ден да се логираш, ќе го симнеш нивното програмче NO-IP DUC, кое место тебе ќе се логира секогаш кога ќе го вклучиш. Значи место IP адреса ќе имаш domain (prooo.no-ip.biz - или било кој друг), и место IP на другарите ќе им го даваш domain-от, кој секогаш ќе е ист, додека не креираш друг.
Се надевам ме разбра..

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно