NightfurY
hello world
Добар ден мала помош дечки , имам едно прашање да знаам дали е некој проблем или пред да настане проблем
.Значи имам напојување Coller Master 600W во мојот билд е сега инсталацијава во станот е нова направена пошто брзо се реновираше , кујнските апарати се поврзани и работат нормално али има едено чудно зуење од напојувањето кога ке се приклуци инверт климава што ја имам во собата каде што е билдот , не е приклучена на ист штекер туку во различна соба на различен влез али се слуша зуење од напојувањето . Бев приморан да го приклучам клима уредов со продолжен кабел во сосема друг приклучок ради ова зуење , би сакал да знаам ако има некој по стручен што е да ми објасне зошто се случува ова зуење дали е некој проблем на промена на напон или се случува нешто сосема трето , не сум стручен околу напојувањава затоа ако може мала помош , а да напоменам ПЦ-то работи без никаков проблем само се мислам сеуште зошто го вади тој пригушен звук на зуење знаам дека има пригушница за регулирање на електричната енергија али според мене не би требало така да зуе . Ако може за идеа што може да биде ?