Јас денес само што ја добив пратката од Амазон (документите ги имав поднесено на 12-ти). Ме контактираа првично на 8-ми и мислам во истиот ден на апликацијата ми пишуваше дека е delivered, ама еве денес откако ја добив пратката повторно добив нотификација на апликацијата дека е deliveredInTime се лажови и неспособни знам. Се јавив денес, според нивниот timeline имало уште дена пред deadline, сеа следно ќе се јавам да се испокарам ако касни уште од предвиденото, и ќе пишам до Амазон исто. Ме нервира шо пратката уствари ја рачунаат како доставена, на UPS tracking-ot ја пиши delivered. Испаѓа тие во мое име кажале, да доставена е пратката. А таја уште "се царини".
Едит: Еве само што ја проверив tracking history, на 8-ми вика Package arrived at a carrier facility, а прилично сум сигурна дека пишуваше delivered, само не проверив tracking history да видам дали го пишуваше за carrier facility, или па сега се сменило. Ако е така, глупо е кога ќе стигне кај carrier facility да те известуваат од Амазон дека е delivered
Последна промена: