Dr.Delete
read-only
- 26 јануари 2011
- 18
- 1
Како што гледам повеќето луѓе изразуваат желба за учење на програмскиот јазик C# па затоа решив (ако има заинтересирани) да ја објавам мојата книга/CD која несомнено ја "работам" во моето слободно време.
Во план ми е книгата да ја претставам во 4 units (до сега ги имам завршено само 2) во кои на прост начин, но многу детално ќе бидат објаснети ОСНОВНИТЕ делови на програмирањето во C#. Па подоцна ако ја имам вашата подршка ќе продолжам со издавање и на други книги со ПОКОМПЛИЦИРАНИТЕ делови на C# јазикот (За издавање на други книги ќе ми биде потребно повеќе време земајќи го фактот дека имам само 16 години...)
Edit:
Како што веќе реков еве еден мал дел од 1 unit
Download
P.S. Во план ми е насловната на 1 издание да биде во овој стил:
Edit:
Втората лекција од книгата можете да ја симнете тука: Download
Ви благодарам за подршката и чекам ваши мислења.
Поздрав,
Виктор
Во план ми е книгата да ја претставам во 4 units (до сега ги имам завршено само 2) во кои на прост начин, но многу детално ќе бидат објаснети ОСНОВНИТЕ делови на програмирањето во C#. Па подоцна ако ја имам вашата подршка ќе продолжам со издавање и на други книги со ПОКОМПЛИЦИРАНИТЕ делови на C# јазикот (За издавање на други книги ќе ми биде потребно повеќе време земајќи го фактот дека имам само 16 години...)
Edit:
Како што веќе реков еве еден мал дел од 1 unit
Download
P.S. Во план ми е насловната на 1 издание да биде во овој стил:
Edit:
Втората лекција од книгата можете да ја симнете тука: Download
Ви благодарам за подршката и чекам ваши мислења.
Поздрав,
Виктор