Лелеее дизајноооов!
сеуште не е за честитање... уште нема Apple Pay..
А, ако си во дијаспора, што ќе ти е?Ко вистински аматери ја заклучиле само за Македонија…а нели се таргетираат како банка за дијаспоратаПогледнете го атачментот 158791
У моментов не ми треба но ми текнува на минимум 3 сценарија:А, ако си во дијаспора, што ќе ти е?
Со нивната апликацијаНекој од халкбанка, како ја активиравте картичката на apple pay?
Кога сме на темава, има ли шанси преку епл пеј да се украдат податоци за картичка?
Синојка ми собрале 202 долари и тоа платено на Онли фанс и уште еден долар на charge.prezi.com
цело време плаќам преку епл пеј.
Периодов надво од државава плаќав во декатлон во косово, сендвичара во Приштина мол и Лидл во Врање
Само преку телефон плаќам (iphone 15) a имам плаќано баш и на Корпа, Волт и Тему
Се јавив во банка и му ја блокираа, и ќе решаваат од 90 до 120 дена
Во Епл пеј во телефонот ако ги нема трошоците тогаш вистинската се украдени податоците. Само со chargeback ќе ги спасишКога сме на темава, има ли шанси преку епл пеј да се украдат податоци за картичка?
Синојка ми собрале 202 долари и тоа платено на Онли фанс и уште еден долар на charge.prezi.com
цело време плаќам преку епл пеј.
Периодов надво од државава плаќав во декатлон во косово, сендвичара во Приштина мол и Лидл во Врање
Поднеси писмен приговор/chargebackСамо преку телефон плаќам (iphone 15) a имам плаќано баш и на Корпа, Волт и Тему
Се јавив во банка и му ја блокираа, и ќе решаваат од 90 до 120 дена
Еј гледаш не ми текна на тоа да проверам, а ја избришав од телефон картичкатаВо Епл пеј во телефонот ако ги нема трошоците тогаш вистинската се украдени податоците. Само со chargeback ќе ги спасиш
Да друже синојка по телефон кога се јавив во стопанска банка таа рече дека можело и така да де поднесе по телефон.Поднеси писмен приговор/chargeback
Ич не им верувам на банките - отиди на писмено приговор па сликни си го и дај им го... Раат.Еј гледаш не ми текна на тоа да проверам, а ја избришав од телефон картичката
Да друже синојка по телефон кога се јавив во стопанска банка таа рече дека можело и така да де поднесе по телефон.
А цела среќа бев пред заспивање и задреман кога гледам една па друга порака, ако заспиев до сабајле отиде сметката…
Во право си, утре идам, таа рече ќе ми стигне смс за потврда али уште нема ништо, јер да имам ќога сум вртел на телефон али што. Икаш друго е на писменоИч не им верувам на банките - отиди на писмено приговор па сликни си го и дај им го... Раат.
Not good at all.
Незнам колку ние во Македонија сме засегнати од експлоитов, ама ако одите некаде каде што има подземна железница со терминали за безконтактно плаќање, држи го NFC на OFF додека не ти е потребно
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден