Неколку стотки, а?Озбилно, 860 EVO 250-ка им беше 4500 то време, за 3600 го собрав.
Неколку стотки, а?
Селектираните зборови ги сватив како потсмев.Нема грешка. Селектиран ми беше тој текст кога правев screenshot онака рандом. Едноставно имаше неколкумина бараа ефтини камери на форумов па ми излезе објавата си реков да ја споделам како добра понуда демек.
Не носат само анхоч. dji имаш и во пиксплус и во fixit.mkДобро што е со цените на дроновите во анхоч? 15.000 денари им е поскап Mavic Air 2 во споредба со цените во Грчка и Бугарија.
Жалосно е што во Македонија само тие носат дронови од марката DJI и си можат да лупаат ненормално високи цени.
Не носи никој од нив, носат Паком. За Fixit несакам да коментирам.Не носат само анхоч. dji имаш и во пиксплус и во fixit.mk
Добро што е со цените на дроновите во анхоч? 15.000 денари им е поскап Mavic Air 2 во споредба со цените во Грчка и Бугарија.
Жалосно е што во Македонија само тие носат дронови од марката DJI и си можат да лупаат ненормално високи цени.
Небитно кој ги носи битно има конкуренција со конкурентна цена.
Кај кој е подобро да се купи дрон, кај Паком или кај Fixit?
Можеш да побараш во Comtrade кај нас. Анхоч ги набавува од кај нив.Кај кој е подобро да се купи дрон, кај Паком или кај Fixit?
Можеш да побараш во Comtrade кај нас. Анхоч ги набавува од кај нив.
Колку време се случува? Немам таков проблем.Дали има некој друг некогаш проблем со пристап до страната на Анхоч ? Кај мене и на хром и на мозила некогаш само почетната страна ми ја отвара и штом сакам да отворам некоја категорија добивам This site can't be reached. Чистени cookies и cache меѓутоа проблемот си стои. На мобилен немам воопшто таков проблем.
Колку време се случува? Немам таков проблем.
искрено сиротиње не купуваат лап топ, туку може да купиш лап топ и да станеш во меѓувреме сиротиње...Некој да има некое "интерно" инфо кога ќе има лаптоп компјутери за сиротиње по продавнициве?
Ако нема во скоро време ќе си купам тостер со парите... и вака и така ќе ги потрошамискрено сиротиње не купуваат лап топ, туку може да купиш лап топ и да станеш во меѓувреме сиротиње...
зависи што ти е приоритет,Ако нема во скоро време ќе си купам тостер со парите... и вака и така ќе ги потрошам
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден