Па ми вика СУКА БЉАТ и оди фида. Шо да праеш?Епа многу к`цате по нив игри, полавабо малку.j/k
Па ми вика СУКА БЉАТ и оди фида. Шо да праеш?Епа многу к`цате по нив игри, полавабо малку.j/k
Битола. Сега уште од Скопје фали да речат дека е "згмечен" иако еднаш не е манат.Jaс немам такво искуство, маус Xenon 210 и слушалици Argon 200 2 години тераат без никаков проблем.
Хахах свашта, во кој Анхоч салон е ова?
Тачно. За другар порачавме звучници Натек за пецето, зуеја. Дилеро ги враќа и му кажале дека цела серија тие звучници биле проблематични.Натек најлош бред за квалитет избегавајте нивни производи.
Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација
се јавија од анхоч.. "батеријата е поправена"Значи избегавам други ИТ продавници и речиси сè земам од Анхоч но сега заглавив со нивниот сервис...
Се работи за УПС, однесен (23 Окт) во продавница цаком-паком со гарантен лист, месец дена ги чекав да ми вратат, по што се јавив во продавницата - кај што ми вратија дека уште нема ништо..
Тогаш пишав е-меил на сервис директно - одговор беше дека уште веднаш е проверен, батериите отишле но немале на залиха.. сега добиле.. дали сакам да ги сменат... етц
Им вратив веднаш што беше проблемот, но и по 2 наврати на емаил и безброј јавувања на сервис немам добиено никој..
Значи на УПС-от немам додавано дополнителни уреди, истата вечер кога почна да прави проблеми, го ставив на мерач и на излез му закачив мултимер, при поголемо оптоварување од 215W, напонот му паѓаше испод 210V и автоматски пребацуваше на батерија на неколку секунди (се слуша реле), потоа пак назад.. и така нон-стоп..
При премин на батеријата пц-то, мониторите, рутерот, акцеспоинтот... си работеа најнормално, немаше прекин или исклучување
Сега не ми јасно како кај мене уредите работеа на батерија а тие константираат дека не ги бива.. и дали после смена на батериите УПС-от ќе си работи најнормално што логички ми е дека има друг проблем ?
Се работи за овој УПС
Немаат опција изгледа Soon. А можда и донеле по некои канали. Стисни Купи и дознај.Во анхоџ продаваат лаптопи што сеуште не се официјално излезени:
Со RTX 3060 6GB постојат 2
Погледнете го атачментот 95896
Погледнете го атачментот 95897
и еден со RTX 3070 mobile пишува го нема на залиха:
Погледнете го атачментот 95898
Постов изобилува со анимозитет кон "анхоџ"...Во анхоџ продаваат лаптопи што сеуште не се официјално излезени:
Со RTX 3060 6GB постојат 2, и еден со RTX 3070 mobile пишува го нема на залиха:
хахах мислев да споделам "leaks" од неизлезени и неанаунснати продукти, а за анхоч едино што имам против се цените у моментовПостов изобилува со анимозитет кон "анхоџ"...
неанаунснати
Моделите се анаунснати (announced бе @Avid у транслитерацијахахах мислев да споделам "leaks" од неизлезени и неанаунснати продукти, а за анхоч едино што имам против се цените у моментов
Изгледа да повеќе продавници веќе ги имаат ставено, мислев дека директно Нвидиа или МСИ ги немаат затоа го споделив ова. Изгледа на 12 јануари ќе зборат за нив најверојатно на CES 2021Ги има истите модели на нет со статус Soon.
Сетек на апаратима.Во анхоџ продаваат лаптопи што сеуште не се официјално излезени