Некој апдејт на темава... Да не почна некој да работи.....
Дали може од МК да се користи?
може да се користи зошто не би можело. Исплаќаат чек, гифт кард и Direct Deposit (може Payoneer)Некој апдејт на темава... Да не почна некој да работи.....
Дали може од МК да се користи?
може да се користи зошто не би можело. Исплаќаат чек, гифт кард и Direct Deposit (може Payoneer)
Секогаш има шанса за сеа има ли шанса да те одбијат или пак некој услов што треба да го исполниш?
Да, мене ме имаат одбиено и не исплатено над $1,000 на 3 акаунти за банални причини. Амазон се познати по тоа да ти прават проблеми како:а има ли шанса да те одбијат или пак некој услов што треба да го исполниш?
ќе може ли да ни кажеш кое време е тоа? и колку се исплатело? Би било добро да знеме колку проценти давал амазон во твоето време кога се исплатело!Jas nemam probano, go iam koristeno porano amazon koa se isplatese sea e smeski
Истиот проблем и кај мене и на крај се откажав.Druze edno prasanje ako ushte se baftas so ovie stvari.
Imam problem so indentity verification vo cekorot so vnesuvanje pin.
Znaci stigam do toj cekor, se generira pin, ama telefonskiot povik ne go dobivam.
Probav od dva razlicni broja, dvata telekom, na dva razlicni akaunti, od dve razlicni licnosti.
Ima nekoe chare za ova ? Dali e ova chest problem za MK ili samo jas sum sreklija ?
Истиот проблем и кај мене и на крај се откажав.
Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден