Rx RSSI [dBm] -18.601210Колкав ви е сигналот на оптиката, gpon, на новите техниколор 2235?
Ми свети црвено и RX е -28.5 dBm
Rx RSSI [dBm] -18.601210Колкав ви е сигналот на оптиката, gpon, на новите техниколор 2235?
Ми свети црвено и RX е -28.5 dBm
Да има за помалите пакети, но пример моментално јас на Л ги имам Balkan, Alb Kolazh, Pink за избор, а сега со новите пакети за истите мора да го земеш најскапиот. Не дека мене ми менува нешто тоа, но многу cheap trick е да смениш работи на ваков начин што сепак цената го префрлува на корисниците. Но да, добро е да има гигабит брзини на повеќе пакети.Не било гласањето џабе за телеком. Видете ги новите телеком пакети . Сега имаат гигабитни брзини за помалите пакети ако добро сум приметил .
И имаат 15 гб роаминг место 500мб
![]()
Македонски - Magenta 1 Unlimited - Македонски Телеком
Комбинирајте мобилни услуги, интернет и MaxTV телевизија и добијте многу повеќе во Magenta 1.www.telekom.mk
Затоа мобилните пакети добро ги поткачиле за 100-300 денари и така... Лопови се ТЕЛЕКОМ!Не било гласањето џабе за телеком. Видете ги новите телеком пакети . Сега имаат гигабитни брзини за помалите пакети ако добро сум приметил .
И имаат 15 гб роаминг место 500мб
![]()
Македонски - Magenta 1 Unlimited - Македонски Телеком
Комбинирајте мобилни услуги, интернет и MaxTV телевизија и добијте многу повеќе во Magenta 1.www.telekom.mk
Гледам дека качиле лимит од 200гб на 500гб за фер користење на мобилни пакетиЗатоа
Затоа мобилните пакети добро ги поткачиле за 100-300 денари и така... Лопови се ТЕЛЕКОМ!
Доколку правиш миграција само на новите пакети, не мора да одиш во салон. Јас преку контакт центар завршив работа.Опаааааа, браво телеком, уште денес идам да потпишам договор, мајке ми. За 200 денари повеќе од сега, имам топ пакет.
Погледнете го атачментот 159414
Overall поскапени се пакетите.
Тргнато е инфото за лимит на фиксниот интернет.
Нема можност за договор без буџет (пониска претплата).
Јас тоа видов.
исто ко што беше за балкан роаминг-от ..Нели имаше некоја најава за бесплатен роаминг низ цел ЕУ, а овие прават пакети и само тоа нудат разлика ?
Нели имаше некоја најава за бесплатен роаминг низ цел ЕУ, а овие прават пакети и само тоа нудат разлика ?
Поскапи цени, помалку видливо инфо, не обновено детално инфо, тоа е були.
За 200 МКД повеќе месечно добивам 15GB роаминг интернет плус 1 Gbps брзина, одлична понуда!
Опаааааа, браво телеком, уште денес идам да потпишам договор, мајке ми. За 200 денари повеќе од сега, имам топ пакет.
Погледнете го атачментот 159414
Дап, и мене така ми искача. Веќе се пакувам да идам накај салон! Може ќе се сретнеме, јас може ии да не те познаам, ама ти мене сигурно!
@dmarkoski сакам сепак малце интеракција со живи луѓе.
24 месеци трае промоцијата одкако ќе биде активиранаТелефонски можеш да анексираш, јас веќе средив.
Но не екстра за фиксни - гигабитниот пакет на него е промотивно само до 31.05 - земав јас премиум за фиксни услуги и најосновниот за мобилни услуги - без буџет - фати некои 2900 ден месечно со +1 ресивер.
Погледнете го атачментот 159425
значи ќе даваат сепак без буџет опција?Телефонски можеш да анексираш, јас веќе средив.
Но не екстра за фиксни - гигабитниот пакет на него е промотивно само до 31.05 - земав јас премиум за фиксни услуги и најосновниот за мобилни услуги - без буџет - фати некои 2900 ден месечно со +1 ресивер.
Погледнете го атачментот 159425
значи ќе даваат сепак без буџет опција?
Појма немам, му викам на тој на телефон не сакам буџет не купувам од оператор, ама убаво било јаки биле буџетите, викам не ме интересира...
Кој да знае, многу е виртуелно ова по телефон ама ме мрзи да губам време по салони, плус може @Oktar да го начекам како дели автограми па гужва да има.
Бидна! Иначе без буџет е минус 100 денари така да 2787 ми искочи. Гига можеш да активираш до 31.05. Ама важи 24 месеци, т.е. колку што ти е договорот. Јас, презадоволен, за 100 денари плус од сегашната претплата добивам гига не кој инаку е 400/200 и 15гига имтернет во роаминг.
Телеком, цареви!
Sticky IP?
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
NB STAND MANHATTAN 10"-15" foldable 5 levels, 462129
1.290,00 ден
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден