"Еее супер, сега ќе можам да одам низ град и да слушам музика директно од телефонот со стерео звучниците наместо на слушалки." - рече никој, никогаш.Јок аудио, ама пак затоа стерео спикерс
Sent from my MI 5s
BT 5.0"Еее супер, сега ќе можам да одам низ град и да слушам музика директно од телефонот со стерео звучниците наместо на слушалки." - рече никој, никогаш.![]()
80% никогаш не го искористилеЧудни одлуки. Ваљда го испитувале пазарот кај што најмногу се продава и донеле заклучок дека на треба 3.5мм џекче и слот за картица.
Или поверојатно тераат по јаболчето да му конкурираат на маркетот дома. Блутут слушалки има да, ама и на нив ли сега батерија да мислиш дали имаат. Башка омилените ми JVC и AKG парови што си ги платив скапо не се блутут.
Не фала, се што дополнително троши батерија треба да се забрани со закон. И ко што кажаа погоре, омилените ми слушалки не се блутут. BT има и на првиот смартфон од Xiaomi од пред сто години. Џабе го чекав ми 6, многу диалбрејкери во негоBT 5.0
Sent from my MI 5s
400 Евра телефон има подобра камера од 800 евра телефон. Само мене ми се гледа така или ?Топ е телефонот од позади и од страна, од напред не ми праи ќеиф. Стиснете CC има превод.
Истото го забележав хахахаха, мора да се има некаков маркетингПосле ова гасете интернет дефинитивно,мислам се ок со споредбава ама вакво нешто нема шанси да има камерата на ајфон да не се лажеме(барем сум користел) и знам ,малце претерале овие со косиве очи.
Погледнете го атачментот 55335
Погледнете го атачментот 55336
Абе си викам ај не сум расонет по сабајлечки хахаха,и го гледам пак цело видео викам озбилни се овие?мислам ок е споредба и све,ама зашмрљани слики да вади ајфон 7+ да не се лажеме нема шансиИстото го забележав хахахаха, мора да се има некаков маркетинг![]()
Сликите се 100% зумирани и тоа е тоа што сакаат да го покажат. Слична споредба пушти псај со камерите на Самсунг и Ајфон и сите одма рипнаа као демек вакви лоши слики нема шанси ајфонот да вади. Иста прича и сега. Нели приметуваш дека и тие на Mi 6-ката се тиња слики (поготово таа со косата)?Абе си викам ај не сум расонет по сабајлечки хахаха,и го гледам пак цело видео викам озбилни се овие?мислам ок е споредба и све,ама зашмрљани слики да вади ајфон 7+ да не се лажеме нема шанси![]()
Да не сум користел ајфон 7 искрено ке поверував во споредбата,и да 100% зум нема да има такви лоши слики ајфон,да не правиме напразно муабет.Со ова сакаат да докажат т.е да направат превара дека ми 6 има подобра камера од ајфон,а тоа не е можно ни на сон.Сликите се 100% зумирани и тоа е тоа што сакаат да го покажат. Слична споредба пушти псај со камерите на Самсунг и Ајфон и сите одма рипнаа као демек вакви лоши слики нема шанси ајфонот да вади. Иста прича и сега. Нели приметуваш дека и тие на Mi 6-ката се тиња слики (поготово таа со косата)?
А зошто да не е можно ? Користат поголема леќа од ајфонот и понов сензор.Да не сум користел ајфон 7 искрено ке поверував во споредбата,и да 100% зум нема да има такви лоши слики ајфон,да не правиме напразно муабет.Со ова сакаат да докажат т.е да направат превара дека ми 6 има подобра камера од ајфон,а тоа не е можно ни на сон.
Тоа е исто како да земеме да споредуваме шкода со мерцедес,сликите на ајфон не се такви и неможе да се такви,значи ова не го кажувам на памет него го кажувам од лично искуство.А зошто да не е можно ? Користат поголема леќа од ајфонот и понов сензор.
Камерата никогаш бе била препознатлив знам за Шаоми. Тие се препознатливи по другите карактеристики.Затоа што се Шаоми и од претходно искуство каде што имаат ист сензор со друг производител на телефони, сликите им се многу полоши. Едноставна е работата, тапа драјвери имаат за камерата. Најмногу доаѓа до израз ова во затворени простории, темница, вештачка светлина од различни страни итн.
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден