DarkEnchanter
user
Прашав , не добив одговор, па да прашам??Мене лаптопот увек коа не го користам ми е на стендбај, добро или лошо е тоа за ссд-то?
Прашав , не добив одговор, па да прашам??Мене лаптопот увек коа не го користам ми е на стендбај, добро или лошо е тоа за ссд-то?
Не сум го проверил мојот ама само како системски го користам на сервер кој практично не го гасам никогаш. Сепак добро е да се знае.Вечерни вести!
Возможно е вакво нешто да се поправи на ниво на фирмвер или ќе треба да им плачам на Анхоч?
Тој Crucial што ми го продаде мене? Не бе другар EVO-то кај мене во споредба е кај и кај побрзо, нема врска нешто друго е во прашање ...А баш се чудев зошто моето 256GB EVO субјективно работи послабо од стариот добар Crucial M4 64GB....
Возможно е вакво нешто да се поправи на ниво на фирмвер или ќе треба да им плачам на Анхоч?
The odd part is that the bug only seems to affect LBAs that have old data (>1 month)
Ako dobro razbrav ova ima evekt samo na keliite koisto ne promenile sostojba poveke od 1 mesec?
Pa neli trim-ot se grizi tokmu za toa, gi premestuva podatocite od edna vo druga kelija za sekoja od niva da ima ramnomeren broj rad/weite.
Kolkava e verojatnosta nekoja kelija da ostane nepromeneta poveke od eden mesec ako na praznite kelii (sloboden prsotor) psotojano imame random read/write i znaeme deka trimot se grizi taa brojka da ja izednaci pomegju site kelii?
А колку само многу се купуваше на форумов :fooled:И сеа што треба да правиме ние со ево?
Ај некој нека каже поопширно, многу ли е лошо ова?
Може некој да ми каже дали е ок ова?
Поврзан е на SATA II и инсталирани се последните Intel RST драјвери.
Погледнете го атачментот 21687