Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ваши Photoshop креации

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Дечки... уште еден пост неповрзан со темата и одма лета у канта. Тоа е прво.
Второ, Александаре ако сакаш да се развие поширока дискусија во врска со користење на четките и такви чуда слободно отвори тема.

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
260
41
Ја се откажувам од објаснување :) Тој што требаше да ме разбере битно, ме разбра и мило ми е поради тоа :) Кога ќе имам нешто поинтересно ќе аплоудувам и толку :)
П.С: Поздрав Commie :):D

Martin`s

read-only
NikeDunkHigh.jpg

nikesplatt.jpg

nikeil1273401934.jpg

iphoneillu.jpg

davidguett.jpg

iphonemirr.png

нов сум на форумот по натамо ке додам и други

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
260
41
Добредојде друже... Таков ни требаше :D Еве ти реп за старт :) Браво!:bravo:

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
260
41
Само не се заучувај со такви селски градиенти nescafe. Тие освен за Градиент мапи не се користат баш многу :) Боље да биде некое црвено према бордо, благо едвај забележливо градиентче :) Со време ќе го фатиш осетот.:bravo:

nescafe

hello world
18 октомври 2009
147
22
Скопје
freeline.cu.cc
Само не се заучувај со такви селски градиенти nescafe. Тие освен за Градиент мапи не се користат баш многу :) Боље да биде некое црвено према бордо, благо едвај забележливо градиентче :) Со време ќе го фатиш осетот.:bravo:

E кои селски градиенти бе друже.???

ExtremeBt

hello world
16 мај 2009
263
69

Ваљда мисли на плаво - жолтиот градиент, кој ти нема благе везе со црвената боја од Македонија. Плава, жолта, црвена, комбинација Ѓон! :) Да ти беше барем градиентот, црно - бел, 100 пати поубо ќе беше.

//извини ако се навреди, ова е само мое мислење, за кое мислам повеќе графичари ќе се сложат.

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
260
41
Немој одма бе да се љутиш бе бате :) За жолто-синиот зборам точно ExtremeBt :) Ако ти треба совет за што било, има мој MSN тука кај мене на профилот, побарај ме :) Поздрав :)

nescafe

hello world
18 октомври 2009
147
22
Скопје
freeline.cu.cc
Ваљда мисли на плаво - жолтиот градиент, кој ти нема благе везе со црвената боја од Македонија. Плава, жолта, црвена, комбинација Ѓон! :) Да ти беше барем градиентот, црно - бел, 100 пати поубо ќе беше.

//извини ако се навреди, ова е само мое мислење, за кое мислам повеќе графичари ќе се сложат.

Немој одма бе да се љутиш бе бате :) За жолто-синиот зборам точно ExtremeBt :) Ако ти треба совет за што било, има мој MSN тука кај мене на профилот, побарај ме :) Поздрав :)

Да, да, сега гледам на што мислевте, видов дека ми е промашено но веќе беше касно за поправка креацијата ми беше за дизајнерски натпревар на еден форум, али ФАЛА за коментарот другпат ќе гледам да биде подобро.

Еве нова креација, што мислите за оваа .???

duel.png

vaneto

read-only
22 јули 2010
2
0
Нов сум овде па ајде еве една и од мене ! Најновата имам премногу но може нешто покасно ке ставам !
itcom1279807191.png

462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно