Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Мој ДДВ ничиј ДДВ

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.177
16.270
Како мислиш? Колку што си скенирал, до макс 2100.
Тоа ме интересираше, за колкави пари луѓево трошат нерви и енергија. Ама по се изгледа и тие пари се значајни за некого :( за некого е 15% од месечниот буџет

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.717
3.384
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Има нов апдајт денес.
Имаа пред некој ден им ажурирав на моите, и барав што е измената, мислам дека го тргнале звукот при скенирање и има нов тип на скенер, нешто „Напреден 2“.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.515
2.970
Имаа пред некој ден им ажурирав на моите, и барав што е измената, мислам дека го тргнале звукот при скенирање и има нов тип на скенер, нешто „Напреден 2“.
Хм, се нема појавено кај мене апдејтов, односно ПлејСтор не ми има понудено нова верзија на апликацијава МојДДВ.
Моменталната верзија што е инсталирана покажува дека 2.2.0

Мада, според твојава анализа, апдејтов баш и не вреди :)
(освен ако не смениле нешто суштинско, ама заборавиле да спомнат)

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.787
4.503
Неготино
Тоа ме интересираше, за колкави пари луѓево трошат нерви и енергија. Ама по се изгледа и тие пари се значајни за некого :( за некого е 15% од месечниот буџет
Точно.
Проблемот е што за 2100 ддв, од прилика треба да потрошиш некои 110.000 до 130.000 денари.

Безвезе, ама тоа е.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.717
3.384
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
И има грд shadow на дугмињата! Бљак :)
Не приметив тоа искрено, не знам како беше претходно..
Хм, се нема појавено кај мене апдејтов, односно ПлејСтор не ми има понудено нова верзија на апликацијава МојДДВ.
Моменталната верзија што е инсталирана покажува дека 2.2.0

Мада, според твојава анализа, апдејтов баш и не вреди :)
(освен ако не смениле нешто суштинско, ама заборавиле да спомнат)
Не знам која верзија беше, еве сега на aptoide вика дека е 3.0, пред 2 дена објавена (фала @Avid за корекцијата).
Патем не го знам сајтов, само пребарав за да видам која верзија е последна.

Последна промена:

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.495
Скопје
Така прават веќе подолго време од Гугл, апдејтите ги пуштаат у бачови на различни дивајсес у текот на неколку денови па и недела...
Не знам која верзија беше, еве сега на aptoide вика дека е 3.0, пред 10 дена објавена.
20 февруар сме? o_O

1770927093064.png

boksata

Fast & Curious
27 декември 2017
576
944
Точно.
Проблемот е што за 2100 ддв, од прилика треба да потрошиш некои 110.000 до 130.000 денари.

Безвезе, ама тоа е.
180.000 просек за 2100 денари, храната или нешто беше со 5% ддв.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.717
3.384
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Така прават веќе подолго време од Гугл, апдејтите ги пуштаат у бачови на различни дивајсес у текот на неколку денови па и недела...

20 февруар сме? o_O

Погледнете го атачментот 158665
Ми откажуваат очите послушност, од 6 часот сум активен и веќе не ме држи енергија, моја грешка, пардон, да се поправам: пред два дена. :)
(го читам пак да не сум утнал нешто)

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.515
2.970
Не приметив тоа искрено, не знам како беше претходно..

Не знам која верзија беше, еве сега на aptoide вика дека е 3.0, пред 2 дена објавена (фала @Avid за корекцијата).
Патем не го знам сајтов, само пребарав за да видам која верзија е последна.
Џиз'с крајс!
Претходните верзии - одвај 9 мегабајти, а новава v3.0 - 79 MB!
MojDDV.jpg
Што имаат додадено, за толкава разлика во волумен на инсталациски фајл?

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.177
16.270
Точно.

Безвезе, ама тоа е.
Колку пати имам кажано што мислам за циркузов? Знам дека сум досаден затоа ќе замолчам и не замарам повеќе.

goceiva

hello world
25 октомври 2009
116
89
Мој пријател полни по 4 сметки. За секој член од фамилијата има профил.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Мој пријател полни по 4 сметки. За секој член од фамилијата има профил.
Три ссметки полнам некогаш цели и за мене и за мајка ми и за татко ми.

Треба да имаш некој што ќе ти даде дали од бензинска, дали од маркети или од некоја фирма исто голема од салон мобилен оператор нешто такво кај што може и тој што ти дава да скенира а и ти.

Не дека одма во еден ден се собира цело тромесечје се зависи колку сметки има на располагање да ти дадат топтан наеднаш.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.515
2.970
Џиз'с крајс!
Претходните верзии - одвај 9 мегабајти, а новава v3.0 - 79 MB!
Погледнете го атачментот 158672
Што имаат додадено, за толкава разлика во волумен на инсталациски фајл?
Да се самоцитирам, односно да се надоврзам кон претходниов мој пост:
Ја инсталирав верзијата 3.0.0 (just for science :) )и гледам дека имаат нешто подобрено во делот на брзината на скенирање/препознавање, ако смениш кај бар код скенер во „Напреден 2“.

Исто така, кратко после овој, дојде уште еден апдејт, 3.0.1 - нема некоја промена, мислам дека пишуваше нешто како: компатибилност со понови модели или така нешто.

krema

OG
24 јуни 2009
15.729
15.822
youtu.be
Сега ќе го качат прагот на 4200 денари, паа пааа пааааа, полнење на 4 профила = 16800 денари. ;)

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Сега ќе го качат прагот на 4200 денари, паа пааа пааааа, полнење на 4 профила = 16800 денари. ;)
Тоа сака Левица да се покачи, ќе поднеселе за тоа не дека е решено на такво нешто.
Мислењето е автоматски споено:

Остај тоа, има некој што не му исплатија месецов?
Кај мајка ми пуштија, ама кај жена ми нема.
Мене ми пуштија брзо.

Новата верзија на апликацијата е супер и побрза, има опција второ напредно скенирање и наменето е и за QR кодови со поголема големина од стандардната што моментално е на самата фискална хартија само што многумина откако е новата верзија се жалат дека не можат да влезат во апликацијата со корисничкото име и лозинка. Има некој проблем.
Мислењето е автоматски споено:

Сомнителни нешто ми се овие.
Да не го укинат Мој ДДВ.

Погледнете го атачментот 159125
Ова не значи дека се спремни одма на укинување. Можеби ќе има некој промени големи.

Последна промена:
462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно