Како мислиш? Колку што си скенирал, до макс 2100.колку пари префрлаат во принцип?
Како мислиш? Колку што си скенирал, до макс 2100.колку пари префрлаат во принцип?
Тоа ме интересираше, за колкави пари луѓево трошат нерви и енергија. Ама по се изгледа и тие пари се значајни за некогоКако мислиш? Колку што си скенирал, до макс 2100.
Имаа пред некој ден им ажурирав на моите, и барав што е измената, мислам дека го тргнале звукот при скенирање и има нов тип на скенер, нешто „Напреден 2“.Има нов апдајт денес.
И има грд shadow на дугмињата! БљакИмаа пред некој ден им ажурирав на моите, и барав што е измената, мислам дека го тргнале звукот при скенирање и има нов тип на скенер, нешто „Напреден 2“.
Хм, се нема појавено кај мене апдејтов, односно ПлејСтор не ми има понудено нова верзија на апликацијава МојДДВ.Имаа пред некој ден им ажурирав на моите, и барав што е измената, мислам дека го тргнале звукот при скенирање и има нов тип на скенер, нешто „Напреден 2“.
Точно.Тоа ме интересираше, за колкави пари луѓево трошат нерви и енергија. Ама по се изгледа и тие пари се значајни за некогоза некого е 15% од месечниот буџет
Не приметив тоа искрено, не знам како беше претходно..И има грд shadow на дугмињата! Бљак![]()
Не знам која верзија беше, еве сега на aptoide вика дека е 3.0, пред 2 дена објавена (фала @Avid за корекцијата).Хм, се нема појавено кај мене апдејтов, односно ПлејСтор не ми има понудено нова верзија на апликацијава МојДДВ.
Моменталната верзија што е инсталирана покажува дека 2.2.0
Мада, според твојава анализа, апдејтов баш и не вреди
(освен ако не смениле нешто суштинско, ама заборавиле да спомнат)
Така прават веќе подолго време од Гугл, апдејтите ги пуштаат у бачови на различни дивајсес у текот на неколку денови па и недела...Хм, се нема појавено кај мене апдејтов, односно ПлејСтор не ми има понудено нова верзија на апликацијава МојДДВ.
20 февруар сме?Не знам која верзија беше, еве сега на aptoide вика дека е 3.0, пред 10 дена објавена.
180.000 просек за 2100 денари, храната или нешто беше со 5% ддв.Точно.
Проблемот е што за 2100 ддв, од прилика треба да потрошиш некои 110.000 до 130.000 денари.
Безвезе, ама тоа е.
Ми откажуваат очите послушност, од 6 часот сум активен и веќе не ме држи енергија, моја грешка, пардон, да се поправам: пред два дена.Така прават веќе подолго време од Гугл, апдејтите ги пуштаат у бачови на различни дивајсес у текот на неколку денови па и недела...
20 февруар сме?
Погледнете го атачментот 158665
Џиз'с крајс!
Колку пати имам кажано што мислам за циркузов? Знам дека сум досаден затоа ќе замолчам и не замарам повеќе.Точно.
Проблемот е што за 2100 ддв, од прилика треба да потрошиш некои 110.000 до 130.000 денари.
Безвезе, ама тоа е.
Мој пријател полни по 4 сметки. За секој член од фамилијата има профил.Тоа ме интересираше, за колкави пари луѓево трошат нерви и енергија. Ама по се изгледа и тие пари се значајни за некогоза некого е 15% од месечниот буџет
Koga komsijata rabotese na benzinska i jas polnev po 5 profila ama veke ne raboti i to e golema steta.Мој пријател полни по 4 сметки. За секој член од фамилијата има профил.
Три ссметки полнам некогаш цели и за мене и за мајка ми и за татко ми.Мој пријател полни по 4 сметки. За секој член од фамилијата има профил.
Да се самоцитирам, односно да се надоврзам кон претходниов мој пост:Џиз'с крајс!
Претходните верзии - одвај 9 мегабајти, а новава v3.0 - 79 MB!
Погледнете го атачментот 158672
Што имаат додадено, за толкава разлика во волумен на инсталациски фајл?
Тоа сака Левица да се покачи, ќе поднеселе за тоа не дека е решено на такво нешто.Сега ќе го качат прагот на 4200 денари, паа пааа пааааа, полнење на 4 профила = 16800 денари.![]()
Мене ми пуштија брзо.Остај тоа, има некој што не му исплатија месецов?
Кај мајка ми пуштија, ама кај жена ми нема.
Ова не значи дека се спремни одма на укинување. Можеби ќе има некој промени големи.
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден