noviot
hello world
- 1 февруари 2008
- 152
- 130
И мене ми се јавија, не ми се веруваше од прво, мислев дека некој фишинг ми правијас вчера ја нарачав за 11к
едит, ми се јавија пред малце они и ми рекоа по таа цена нова ќе биде.
И мене ми се јавија, не ми се веруваше од прво, мислев дека некој фишинг ми правијас вчера ја нарачав за 11к
едит, ми се јавија пред малце они и ми рекоа по таа цена нова ќе биде.
Pominale bez carina biroata![]()
Земав и јас ради хајпот ама редовна цена на бирото е 11000, незнам кај се залетавме ситеземај додека има би ти рекол. Ваква шанса не се пропушта моторизирано биро за 8,000 денари, кога едно такво на друго место е 35,000 нагоре.
Земав и јас ради хајпот ама редовна цена на бирото е 11000, незнам кај се залетавме сите
Земав и јас ради хајпот ама редовна цена на бирото е 11000, незнам кај се залетавме сите
Маса со висинско подесување за 8000 денари? Фала богу дека одма ќе купам.Земав и јас ради хајпот ама редовна цена на бирото е 11000, незнам кај се залетавме сите
Масата реално е топ и за таа цена да. Па крај краева, ако не ве ареса таблата горе, може да ја замените со некоја подебела за уште 4,5К денари. Во секој случај пак е упола од цената на такви маси.![]()
Подалеку од овие столови. Да не се цитирам во темата за столчиња ама нема да видиш повеќе од 3год со овие зошто после сунѓерот и механизамот за висина ќе откаже, па ќе се осеќаш како џуџе.Маса со висинско подесување за 8000 денари? Фала богу дека одма ќе купам.
Секако дека е скептично и плус да не спомнеме дека овој бренд немаат ни веб страна ни ништо. (Барем не успеав да најдам)
Денес пуштиле и столче, во комбинација со масата.
Погледнете го атачментот 137549
EDIT: Имале страна, само SEO оптимизација немаат. Линк.
Подалеку од овие столови. Да не се цитирам во темата за столчиња ама нема да видиш повеќе од 3год со овие зошто после сунѓерот и механизамот за висина ќе откаже, па ќе се осеќаш како џуџе.
Масичкава личи интересна ама немам место во соба за таква. Постоечката ми служи како место да ставам картон од пица.
Општо гејминг столчиња треба да се избегнат според мене. Имам едно Genesis со години што го користам, лом е направено. Пробав едно Steelcase столче и научив лекција дека тие „грди“ Steelcase столчиња што ги гледав се actually многу подобри и вредат повеќе in the long run.
И јас имам Genesis столче само не ми текнува кој модел, морав да сменам цел механизам после неколку години користење бидејќи се расипа стариот. И морав нова гума на рачките за потпирање да ставам. Overall, не би купил повторно.јас 2 години имам Genesis Nitro 650 стол, да им го дадам на Анхоч да го стават у салон како нов може да го продадат. Е толку е добар и сунѓерот ни платното не попуштило.
И јас имам Genesis столче само не ми текнува кој модел, морав да сменам цел механизам после неколку години користење бидејќи се расипа стариот. И морав нова гума на рачките за потпирање да ставам. Overall, не би купил повторно.
Мислам дека све зависи од килажа на човек за користење на столче, мада колку поголема носивост е декларирано толку повеќе ќе трае ако го користи и човек со помала килажа. Долниот механизам тркалца и постоље амортизер се кај сите скоро исти ако се кинески.
Најверојатно поради забелешката што ја имаат пишаноDucky one 3 za 5800den.
Одлична понуда, се надевам во скоро време на 75ка или TKL со волку голем попуст
![]()
Тастатура Ducky One 3 Daybreak SF, Cherry MX Brown, САД
Тастатура Ducky One 3 Daybreak SF, Cherry MX Brown, САД nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
на сите тастатури и лаптопи го пишуваат тоа, имаат чешки симболи затоа што од таму носат производиНајверојатно поради забелешката што ја имаат пишано
на сите тастатури и лаптопи го пишуваат тоа, имаат чешки симболи затоа што од таму носат производи
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден