Не е тука.Пратката е нарачана на 29 Ноември, дали е на Царина во Македонија според ова што го гледам тука? Во пошта немаат никаква информација за пратката...
Погледнете го атачментот 135537
Хмм... Зарем уште патува од Унгарија? :/Не е тука.
postageguru.com
како? 90% деловите кои ми требаат ги нема никаде на друго место, другите 10% се 10 пати поскапи во европа, ми нема спасТреба да се испаузира некој период AliExpress ...
не е обработена во вреќа еПрашал некој официјално со рекламација за пратка што стои долго во наизменична пошта? Каков одговор даваат?
Дефинитивно опширен и надежен одговор. Решен проблем.не е обработена во вреќа е
По магариња ли се одвива тој trunk transport?Еве одговор од продавач кога му кажав друг пат да ми праќа со друга пошта бидејќи Унгарците каснат многу а пратката веќе 2 месеци е во транзит.
Hello, it has been verified that the package is still in trunk transportation, and we have urged the logistics provider to update it as soon as possible.
Е тоа не ми кажаа ама можам да ги прашам.По магариња ли се одвива тој trunk transport?
Мистеријата е разрешена, но верувам дека за кратко време ќе ја поправат.Ете што било проблемот
На инстаграм ми излезе хахахаhahah kade ova?
Ете што било проблемот![]()
![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Се уште не го решивме прашањето каде „дремат“ пратките. Малку збунува фактот што во соседните земји се појавуваат за многу кратко време од денот на испраќање од Унгарија.Јас имам пред години порачувано преку Али експрес,но ваков проблем на доцнење не било.Ај си правевме бајрам со умот дека каснат ради Блек фрајдеј,ради нова година па ради кинеска нова година,но....сите тие датуми одамна поминаа а проблемот се влече и трае,трае....како што можам да видам од коментариве дури од ноември навака и од тогаш воопшто ништо не е сменето.Сега доаѓа како ,,нормално,, пратките редовно и без исклучок сите до една само во Унгарија да дремат во просек најмалку 60 и кусур дена.Ај што периодот на каснење е вон секој разумен рок на достава за пратка од било кој ќош на светот што се вели,сега скоро сите до еден што порачуваме преку Али експрес особено со стандард шипинг,сме приморани да бараме рефунд бидејќи сите рокови и за естиматед деливери и за аутоматик конфирм се пробиваат.Ова сигурно нема добро да заврши кога тогаш за нас како држава и како клиенти на Али експрес бидејќи голем број пратки од ноември навака се соочуваат или ќе се соочат со рефунд,приморано
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден