Koj?Ама сите знаеме кој ќе се смеј најмногу![]()
Koj?Ама сите знаеме кој ќе се смеј најмногу![]()
Ќе видиш
Зошто да не направат екстра пари и да не те скалпуваат? Што има чудно?Единствен продукт што има 70% намалување е овај. Не наидов на друг производ. Се друго им е со иста/слична цена. Поготово телевизорите ги надувале цените, оставиле иста Клуб цена и напишале само Black Friday.
Искрено, тоа што графичките картички не се намалени ни 5 % е страшно и зачудувачки. 30-50 % повисоки цени имаат од цел свет и ако сега не ги намалиле, не ги намалуваат овие за скоро. Чудно е ова што се дешава.
okЌе видиш![]()
Шо уба шанса пропуште за рима, пример:Со други зборови:
Птиците пеат
Тревата расте
Цвеќињата цветаат
Е сега тука малце размисли, како можи да даваат стан?А тоа дека стан се добива на наградна игра никој не го спомнува, само да се квичело за цени.![]()
Ќе го викне раководителот на ракија и нема да знае што го проверува. Плус и еден гратис фрижидер или печкаНовиот закон немаше некои ставки за вакви попусти?
Новиот закон немаше некои ставки за вакви попусти?
Па истиот попуст е цело време со различно име, цела година на акција се на попуст. Законот требаше да го спречи ова. Не го прават само сетек.Да ти кажам право и мене ми дојде ова на памет. Ама законот како што памтам гласеше поинаку. Не е проблем сезонски попусти, проблем беа оние попустине што се секоја недела со различно име де во Сетек, де во Нептун.
Законот беше за тоа што, кога ќе има попусти, да бидат вистински попусти, а не вака.
Друга работа, off-topic, Анхоч ваѓаат некој си попусти за HyperX, ни претходна цена која била, ни колку е попустот, никаква информација нема. Пишува само "HyperX намалени цени" и цената. Тоа е.
Море сите денови да им се црни како блек фрајдеј дабогдаСетек денови е појако од блек фрајдеј, таман си е.![]()
Не гледам проблем со ова, од реалната цена 14.999 си даваат попусти.Сликано пред месец, денес на блацк фрајдеј
Погледнете го атачментот 132055
Погледнете го атачментот 132056
Имам 4000 денари поени во Сетек.
Ме убедуваат дека на редовна цена важеле поениве, каде што редовните цени им се смешни и во секој случај ограбен си.
Последно кога искористив, поените на клуб цена ми ги дадоа во Скопје. Ова беше пред 2 3 години.
Гледам продукти што сум ги купил поените биле искористени лани.
Овие тешка лопована прават! Некој искуство?
Исто искуство само што кајмене беше поголема сумата,скоро 7000 денари 2021 година,сакав да земам Iphone 13 кој кошташе 60к а ми дадоа цена 65к ако сум сакал да ги користам поените.Имам 4000 денари поени во Сетек.
Ме убедуваат дека на редовна цена важеле поениве, каде што редовните цени им се смешни и во секој случај ограбен си.
Последно кога искористив, поените на клуб цена ми ги дадоа во Скопје. Ова беше пред 2 3 години.
Гледам продукти што сум ги купил поените биле искористени лани.
Овие тешка лопована прават! Некој искуство?
Kolku sto znam po toa sto go kazuvaat na nivnata strana i toa ti sto go tvrdis e sosema razlicno.Убаво ти рекле,поените ти ги одбиваат од редовната цена на производот.Неколку пати до сеа имам користено од Сетек во задњава година и така е.
Испратено од M2101K7BNY преку IT.mk форум апликација
Kolku sto znam po toa sto go kazuvaat na nivnata strana i toa ti sto go tvrdis e sosema razlicno.
Na sto koristis poeni? Produkti do 1000 1500 denari pa ti vrsat rabota?
Zboruvam za produkti koi redovna cena e 120k a so klub cena 70k. Za da iskoristam poeni treba 116k da platam? Seriozen si?
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден