Точно, баш тоа сакав да го пишам.А што е всушност улогава на редовнава цена кога ни цената не е редовна, а Клуб цената е всушност таа што треба да биде редовна (читај реална цена) ?
Така е, маркетингшки евтин трик за да си помислиш дека добиваш попуст на "реалната цена" и згора на се добиваш и кеш бек, поените би се исплателе до некоја мера ако имаш во план да земеш нешто ситно, напајање, маус, тастатура и слично, ако ги користиш за нешто поскапо веќе не ти се исплати да ги трошиш.А што е всушност улогава на редовнава цена кога ни цената не е редовна, а Клуб цената е всушност таа што треба да биде редовна (читај реална цена) ?
Редовната цена е, за да не можеш да ги искористиш реално поените...Незнам зошто ставаат и редовна цена и клуб кога сите работи што ги имам земено сум ги земал по клуб цени (немам картичка нит поени)
И јас реално се прашувам дали СТ се наменети само за сетек или не. Јас земав онлајн од рандом фб страна миксер за нескафе на СТ со 6 чаши подарок за 1200 денари. Гледам и многу други ФБ страни продаваат СТ производи.(а не знам како може производи наменети за Сетек, да ги продаваат и други фирми и тоа по дупло поевтини цени од Сетек)
Така е, маркетингшки евтин трик за да си помислиш дека добиваш попуст на "реалната цена" и згора на се добиваш и кеш бек, поените би се исплателе до некоја мера ако имаш во план да земеш нешто ситно, напајање, маус, тастатура и слично, ако ги користиш за нешто поскапо веќе не ти се исплати да ги трошиш.
Имав ситуација каде што имав поени во вредност од 12000 денари, требаше да купувам лаптоп, лаптопот што го сакав имаше раслика од редовна и клуб цена 10000 денари.
Незнам зошто ставаат и редовна цена и клуб кога сите работи што ги имам земено сум ги земал по клуб цени (немам картичка нит поени)
Секако дека е против законски, неколку пати напоменувам, во одел кој што треба да го контролира ова има вработени иснпектори кој што зимаат плата секој месец, а не си ја работат работата.Не сум правник, али ова не е еден вид на измама? Знам каде живееме, али во Европа е дозволено вакво нешто?
Ова е скалпирање на големо, како е легално?
Ова е затоа што поените си ги редат кај нив, најчесто одат кај тој што ти извршил наплата.
Јас искрено кога и да листам на нивнана страна, е игнорирам неосетно редовнана цена, не знам стварно зошто постои. Изгледа за постариве генерации да се мамат, како некој член што спомна.
Да не зборувам за црни петок што имаа направено со цените... и тоа ви е јасно.
Ова е тоа што сакаш да го кажеш :Секако дека е против законски, неколку пати напоменувам, во одел кој што треба да го контролира ова има вработени иснпектори кој што зимаат плата секој месец, а не си ја работат работата.
Главниот заклучок со цела државна администрација е дека, има вработени кој што не идат на работа, си бркаат приватни обврски во работното време, а зимаат плата,па оттаму потекнува и овој проблем.
Вториот еднакво голем проблем е што во оваа држава секој на секого веќе му е пријател, и се што неможе да се подмити со пари, може со повеќе пари.
Колку што знам истава пед*рска финта ја прават и телеком...
Denovive ke odam da pazaram setek pa da iskoristam poenite. Kje snimam pa ako mrcat ke bidat objaveni po portali.
Ме напалија попустиве. Се ролам.
Менјај држава брат, хахаКласична македонска фирма се СЕТЕК, не можам да ги добијам на телефон, 20 пати ѕвонев и вчера и денес. Платено бојлерче пред 2 недели, абер немаат да ми се јават. Добив некоја линија таму рекоа мора во сетек гтц да се јавам кај шо го платив бојлерчето. Ми го кажува истиот број што го вртев 20 пати.
- Ѕвонев 20тина пати, дали треба да сум поупорен?
- Хехе да да или да одите таму ако сте во можност
Техномаркет е неколку години наназад купен од Анхоч.моментално се води трговска војна помеѓу Сетек(македонски газди),Техномаркет(бугарски газди) и Нептун (албански газди)
Балканска чорба хахахамоментално се води трговска војна помеѓу Сетек(македонски газди),Техномаркет(бугарски газди) и Нептун (албански газди)
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден