EnergySaving
hello world
- 19 март 2017
- 51
- 60
Сите прашања што ги имате ви се одговорени во предходните страни. На се има 1 година си пишува на самата страна. Купив 3050ка пред 3 4 месеци и како што имав пишано картата беше ганц нова неотварана како од фабрика кутијата.
Да те поштедам, ќе ти кажам дека нема да ти донесат а знам бидејки другар работи кај нив и баш тој сектор online нарачки.
Исто и јас мислев дека е морално да ти достават фискална и на online нарачка но излезе дека не сум во право.Во србија е задолжително кај нас можеш и со фактура.
Мислењето е автоматски споено:
Иди нарачај некое парче облека од fashion & friends и види дали ќе ти дадат фискална кога ке ти го донесат.Одлична репутација без фискална сметка, ти даваат фактура за плаќање во кеш.
За производ кој ќе треба да го сервисираш, ќе ти го сервисира некој квази сервисер. Односно ќе се учи на твојот производ, пошто тој ќе треба се да знае, нАли.![]()
Да те поштедам, ќе ти кажам дека нема да ти донесат а знам бидејки другар работи кај нив и баш тој сектор online нарачки.
Исто и јас мислев дека е морално да ти достават фискална и на online нарачка но излезе дека не сум во право.Во србија е задолжително кај нас можеш и со фактура.
Последна промена: