NzxtRazer куќишта во Анхоч:
ITX Case Razer Tomahawk w/RGB Chroma - 10,990 ден.
Погледнете го атачментот 112653
ATX Case Razer Tomahawk w/RGB Chroma - 12,790 ден.
Погледнете го атачментот 112654
Земав „Meshify 2 XL“ од Косоварите. Многу сум задоволен од просторот, дури ми е спремно да го полнам со складни уреди до небо.Подобри куќишта од Fractal Design нема, штета што повеќе не ги носат во МК.
Колку има простор за вградување на cpu tower cooler, има ли 17цм место за кулер? И јас го гледав тој модел, но некако ми се виде тенок(Slim) во споредба со не ХЛ верзијата.Земав „Meshify 2 XL“ од Косоварите. Многу сум задоволен од просторот, дури ми е спремно да го полнам со складни уреди до небо.
Само ми останува да најдам полици зошто се докопуваат ама ги има само бели од Косовариве.
Дури го имаа „Torrent“-от ама за поголема цена отколку да го земеш од странство што мислам оној типот од „gamenexus“ го величеше како најдоброто куќиште.
Meshify 2 XL, ги има на gjirafa50.Подобри куќишта од Fractal Design нема, штета што повеќе не ги носат во МК.
Има толку простор што можеш да ставиш едно мало куќиште во него. Инаку да, се ќе собере чудово. 420мм радијатор од горе или напред па дури и доле и огромен ладилник над процесорот што воопшто нема да биде блиску со стаклото.Колку има простор за вградување на cpu tower cooler, има ли 17цм место за кулер? И јас го гледав тој модел, но некако ми се виде тенок(Slim) во споредба со не ХЛ верзијата.
Не можев да најдам соодветна тема...
Да најчесто е така. Сепак и овие цени се добри за Сони, од причина што само они останаа со некаков квалитет во класа до 1000 еу.
Инаку, на попустите во Нептун веќе никој не се прелажува. А посебно што се работи за Sony, кој има политика во сите продавници да има исти цени. Па ако навистина има попуст, тогаш ќе го има и во Галерија.
има кај жирафчетоПодобри куќишта од Fractal Design нема, штета што повеќе не ги носат во МК.
Цените поевтини за 10 денари + на попуст цели 13 производи.Anhoch Gaming попуст
konekt.mk
Ова е тоа што ни требаше, нема веќе зима за нас.Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro
![]()
5G за секого - Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro - Конект.мк
Првите телеком 5G смарфони имаат големи екрани, камери со висока резолуција и премиум дизајн по пристапна цена T Phone и…konekt.mk
inbox
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
CE SMART EXTRALINK HOME C1 COFFEE SCALE, LED Display, Timer up to 100min, 0.1g precision, Max 3kg, Black, EX.32266
1.130,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
SSD M.2 512GB KIOXIA EG6 (2230) NVMe Gen4 KEG60ZNS512G
7.050,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден