NzxtRazer куќишта во Анхоч:
ITX Case Razer Tomahawk w/RGB Chroma - 10,990 ден.
Погледнете го атачментот 112653
ATX Case Razer Tomahawk w/RGB Chroma - 12,790 ден.
Погледнете го атачментот 112654
Земав „Meshify 2 XL“ од Косоварите. Многу сум задоволен од просторот, дури ми е спремно да го полнам со складни уреди до небо.Подобри куќишта од Fractal Design нема, штета што повеќе не ги носат во МК.
Колку има простор за вградување на cpu tower cooler, има ли 17цм место за кулер? И јас го гледав тој модел, но некако ми се виде тенок(Slim) во споредба со не ХЛ верзијата.Земав „Meshify 2 XL“ од Косоварите. Многу сум задоволен од просторот, дури ми е спремно да го полнам со складни уреди до небо.
Само ми останува да најдам полици зошто се докопуваат ама ги има само бели од Косовариве.
Дури го имаа „Torrent“-от ама за поголема цена отколку да го земеш од странство што мислам оној типот од „gamenexus“ го величеше како најдоброто куќиште.
Meshify 2 XL, ги има на gjirafa50.Подобри куќишта од Fractal Design нема, штета што повеќе не ги носат во МК.
Има толку простор што можеш да ставиш едно мало куќиште во него. Инаку да, се ќе собере чудово. 420мм радијатор од горе или напред па дури и доле и огромен ладилник над процесорот што воопшто нема да биде блиску со стаклото.Колку има простор за вградување на cpu tower cooler, има ли 17цм место за кулер? И јас го гледав тој модел, но некако ми се виде тенок(Slim) во споредба со не ХЛ верзијата.
Не можев да најдам соодветна тема...
Да најчесто е така. Сепак и овие цени се добри за Сони, од причина што само они останаа со некаков квалитет во класа до 1000 еу.
Инаку, на попустите во Нептун веќе никој не се прелажува. А посебно што се работи за Sony, кој има политика во сите продавници да има исти цени. Па ако навистина има попуст, тогаш ќе го има и во Галерија.
има кај жирафчетоПодобри куќишта од Fractal Design нема, штета што повеќе не ги носат во МК.
Цените поевтини за 10 денари + на попуст цели 13 производи.Anhoch Gaming попуст
konekt.mk
Ова е тоа што ни требаше, нема веќе зима за нас.Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro
![]()
5G за секого - Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro - Конект.мк
Првите телеком 5G смарфони имаат големи екрани, камери со висока резолуција и премиум дизајн по пристапна цена T Phone и…konekt.mk
inbox
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
CAMERA XIAOMI MI HOME C500, 3.5K (3200x1800), Pet detection, BHR089AEU
3.090,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден