Колку шо памтам ни амазон има достава до тука, ни paypay можиш пари да извајш, така да за крипто има времетуку до каде сме ние како држава со утилизирање на крипто валутите?
Колку шо памтам ни амазон има достава до тука, ни paypay можиш пари да извајш, така да за крипто има време
Знам и после то ке влезиме во ЕУ и ќе донесат Best Buy тука да купам 3080 за МSRPМожда крипто ќе уведат побрзо од пејпал![]()
Има ли македонски онлајн продавници кои прифаќаат крипто како платежна опција?
Не ми е за да купувам, туку до каде сме ние како држава со утилизирање на крипто валутите?
Колку шо памтам ни амазон има достава до тука, ни paypay можиш пари да извајш, така да за крипто има време
Значи тро сме напреднале.Амазон има достава до тука од 2010 навака![]()
можи има на тевтери и сликовнициАмазон има достава до тука од 2010 навака![]()
Откако постои има испорака за Македонија. Тогаш за целокупниот асортиман, сега само книгиАмазон има достава до тука од 2010 навака![]()
Сакаат да ни кажат нешто изгледа... индиректно.сега само книги![]()
Што ќе ни кажат, сѐ си знаемеСакаат да ни кажат нешто изгледа... индиректно.
Абе битно да се дружиме, да се зборува нешто по вестите демек се врши иницијатива. Од коа сме станати протекторат у 2001 се цементираа тиа пракси како трајни, нема коренење.Aha ke probaat da isklucat ama kalash ke igra. Znam od iskustvo koga vodovod probuvase da gasi voda na divi priklucoci, seto toa e mackanje oci na javnosta.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Сарај,Кондово,Крушопек,Лака и околината никој не плаќа струја.Почнаа и по арачиново да ги ловат фармите со позајмена струја од бандера.
Пред година дена водостопанство го гонеа татко ми на суд за "неплатена" сметка од 2006та. Откако ја ископавме оригиналната сметка од домашната архива (нормално платена) и им ја презентиравме на дечките тие ни рекоа : "Да не сте се осудиле да поднесете контра тужба".Оди ти не плати две сметки па ќе видиш што ќе ти се случи
Испратено од Redmi Note 2 преку IT.mk форум апликација
Онлајн плаќаат, придонесуваат за заштитување на животната средина, ама од ЕВН не го ажурирале тоа па уште им пуштаат по пошта...
Сарај,Кондово,Крушопек,Лака и околината никој не плаќа струја.
Како стигаат сметки така ги фрлаат во ќош.
Сметките од вода расфрлани по двор си играат децата.
И после се чудиме како они терале бизниси,ќе тераат кога за ништо не плаќаат.
Оди ти не плати две сметки па ќе видиш што ќе ти се случи Погледнете го атачментот 101337
Испратено од Redmi Note 2 преку IT.mk форум апликација
Со remote control од нивната вила на... на... кажете некое елитно место бе?како работат оние стари мајнери од 2015та
Ako neka se iscistat malce lugjeto sto vlegle vo crypto I mining od muabet na ulica, prodadov rigovi pred 2 meseci so se podeseno plug and play, instrukcii cela nedela, do den denes uste mi zvrckaat na tel....Уште FUD
![]()
Grayscale Loses Whopping $2.1 Billion In Bitcoin and Other Crypto in 24 Hours - U.Today
Major cryptocurrency fund Grayscale has parted with $2.1 billion worth of crypto assets in merely one day and outflows have been going for a while alreadyu.today
Со remote control од нивната вила на... на... кажете некое елитно место бе?
На Медина - Вашингтон.
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден