Така ми стое.ДОБРО штом нема оште пс5 додека се задоволи целиот пазар изгледа ќе треба 2 години, а каде е слим каде е про сепак на 7 години вадат нова плејка.Со вакцините заедно ќе ги праќаат изгледа.
@Dakota според мене не би ти препорачал. Сепак е прва серија и има доста шанси нешто да се случи со плејката. Тука ќе си земеш гаранција и има период од 1 година ако не се лажам да ја истестираш, а во случај нешто да се деси гаранциијата покрива.Drugari dali e pametno da pocnam da baram ps5 vo italija ili da go cekam vo nasata cudesna drzavicka zosto imam rodnini tamu
Сепак е прва серија
Е да бе, ваков продукт, што е развиван со години тек-така ќе изнесен на пазарот, без да биде доволно тестиран од страна на производителот.![]()
Е да бе, ваков продукт, што е развиван со години тек-така ќе изнесен на пазарот, без да биде доволно тестиран од страна на производителот.![]()
Да, заради тоа еве бидејќи се со огромно искуство Сони и максимално потковани, луѓе ги молат да им дадат пари за ПС5 и овие им викаат „не може“.
Ова е фејл од епски размери, среќа што Microsoft тотално ја сјеба работата инаку друга приказна ќе гледавме
Дали ти сериозно очекуваш дека хардвер со масовно производство (освен сега ради ситуацијава) би бил без маани? Секоја конзола, секој хардвер си има маани.
И за Cyberpank 2077 исто викааСигурно со години го развивале, тестирале и дошле до оваа верзија што ќе ја пласираат во продажба. Дали ќе има маани? ДА! Дали ќе биде цела прва серија фалична? НЕ!
Поентата ми е дека конзола не се дизајнира преку ноќ - туку дека тоа е долг процес.
И за Cyberpank 2077 исто викаа![]()
Секој хардвер има маани, но, по обичај ваков хардвер не би требало да е flawed. Еве, јас имам PS4 што е баш од првите неколку месеци after launch и освен лудите вентилатори (од сам почеток), конзолата нема друг проблем.
Не е ова нешто што се произведува тек така. Сигурно со години го развивале, тестирале и дошле до оваа верзија што ќе ја пласираат во продажба. Дали ќе има маани? ДА! Дали ќе биде цела прва серија фалична? НЕ!
Поентата ми е дека конзола не се дизајнира преку ноќ - туку дека тоа е долг процес.
Тоа што ние го очекуваме и реалноста се два различни света. Затоа и се нуди гарантен период во случај нешто да се случи, да се поправи или замени. Секој хардвер еден со друг не е ист, како што еден процесор се клока појако, друг не може. Поентата е, дефектите да се што помалце, барем најмалце што може.
Чисто да се цитир не му казав да не купува туку му кажав да си земе од кај нас сепак ќе добие гаранција. Овоа испадна којншто сака така си сваќа.@deadpool убаво кажа и јас има со преднарачка пс4 и за една недела почна да се рестартира имаше гаранција смена нова и готово после мака немав.Ама не ја сфаќаш поентата. Погоре членот кажа да се избегне да се купува првата серија од PS5 затоа што сигурно има недостатоци. За ова ти што го збориш на место си е мислењето.![]()
Ама не ја сфаќаш поентата. Погоре членот кажа да се избегне да се купува првата серија од PS5 затоа што сигурно има недостатоци. За ова ти што го збориш на место си е мислењето.![]()
Прашај во Галерија дали ти важи гаранцијата од Италија. Би требало да важи по цела Европа.Drugari dali e pametno da pocnam da baram ps5 vo italija ili da go cekam vo nasata cudesna drzavicka zosto imam rodnini tamu
Прашај во Галерија дали ти важи гаранцијата од Италија. Би требало да важи по цела Европа.
Може и таму да.Во видеодата треба да се праша, они се овластен сервисер.
Ахх Галерија ахх кажаа средина на декември на задна врата ги дадоа, после средина јануари и тоа отиде ааа сега март ма нека кршат глава маме му е.ам на тоа менаџерот и на фирматаСе јавив денес во Галерија да прашам кога од прилика би имале на залика PS5, ми кажаа можеби крај на март, почеток на април.
Јануари немаше мислам. И од други да купиш, пак Пан Европа се.Ахх Галерија ахх кажаа средина на декември на задна врата ги дадоа, после средина јануари и тоа отиде ааа сега март ма нека кршат глава маме му е.ам на тоа менаџерот и на фирмата
Ќе си чекам сетек, анхоч, техномаркет....