Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Playstation 5

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Со вакцините заедно ќе ги праќаат изгледа.
Така ми стое.ДОБРО штом нема оште пс5 додека се задоволи целиот пазар изгледа ќе треба 2 години, а каде е слим каде е про сепак на 7 години вадат нова плејка.

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15

Дури јуни месец испорака нa серија х.

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Drugari dali e pametno da pocnam da baram ps5 vo italija ili da go cekam vo nasata cudesna drzavicka zosto imam rodnini tamu
@Dakota според мене не би ти препорачал. Сепак е прва серија и има доста шанси нешто да се случи со плејката. Тука ќе си земеш гаранција и има период од 1 година ако не се лажам да ја истестираш, а во случај нешто да се деси гаранциијата покрива.

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15

Атачменти

• Screenshot_20210203_020127_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210203_020127_com.android.chrome.jpg
    559,2 KB · Прегледи: 128

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Е да бе, ваков продукт, што е развиван со години тек-така ќе изнесен на пазарот, без да биде доволно тестиран од страна на производителот. :)

Да, заради тоа еве бидејќи се со огромно искуство Сони и максимално потковани, луѓе ги молат да им дадат пари за ПС5 и овие им викаат „не може“.
Ова е фејл од епски размери, среќа што Microsoft тотално ја сјеба работата инаку друга приказна ќе гледавме...

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343

Дали ти сериозно очекуваш дека хардвер со масовно производство (освен сега ради ситуацијава) би бил без маани? Секоја конзола, секој хардвер си има маани.

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Да, заради тоа еве бидејќи се со огромно искуство Сони и максимално потковани, луѓе ги молат да им дадат пари за ПС5 и овие им викаат „не може“.
Ова е фејл од епски размери, среќа што Microsoft тотално ја сјеба работата инаку друга приказна ќе гледавме

Апсолутно се сложувам дека е фејл од епскир азмери ситуацијава. Но, не заборававај дека има и причини зашто логистиката не е како што треба. Искрено, и твојата реплика не е на место, затоа што за нешто сосема друго искоментирав, а ти за друго се фати. :)

Дали ти сериозно очекуваш дека хардвер со масовно производство (освен сега ради ситуацијава) би бил без маани? Секоја конзола, секој хардвер си има маани.

Секој хардвер има маани, но, по обичај ваков хардвер не би требало да е flawed. Еве, јас имам PS4 што е баш од првите неколку месеци after launch и освен лудите вентилатори (од сам почеток), конзолата нема друг проблем.

Не е ова нешто што се произведува тек така. Сигурно со години го развивале, тестирале и дошле до оваа верзија што ќе ја пласираат во продажба. Дали ќе има маани? ДА! Дали ќе биде цела прва серија фалична? НЕ!

Поентата ми е дека конзола не се дизајнира преку ноќ - туку дека тоа е долг процес.

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.433
5.590
Сигурно со години го развивале, тестирале и дошле до оваа верзија што ќе ја пласираат во продажба. Дали ќе има маани? ДА! Дали ќе биде цела прва серија фалична? НЕ!

Поентата ми е дека конзола не се дизајнира преку ноќ - туку дека тоа е долг процес.
И за Cyberpank 2077 исто викаа :)

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
И за Cyberpank 2077 исто викаа :)

Кога ќе си направиш премногу хајп за производот, а не ги исполниш очекувањата, тоа е друга приказна... Види, од друга страна и вакцини извадија ексресно...

Како и да е, на форумов што и да пишеш одма те прават фанбој. :geek:

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343
Секој хардвер има маани, но, по обичај ваков хардвер не би требало да е flawed. Еве, јас имам PS4 што е баш од првите неколку месеци after launch и освен лудите вентилатори (од сам почеток), конзолата нема друг проблем.

Не е ова нешто што се произведува тек така. Сигурно со години го развивале, тестирале и дошле до оваа верзија што ќе ја пласираат во продажба. Дали ќе има маани? ДА! Дали ќе биде цела прва серија фалична? НЕ!

Тоа што ние го очекуваме и реалноста се два различни света. Затоа и се нуди гарантен период во случај нешто да се случи, да се поправи или замени. Секој хардвер еден со друг не е ист, како што еден процесор се клока појако, друг не може. Поентата е, дефектите да се што помалце, барем најмалце што може.

Последна промена:

Dakota

hello world
19 јуни 2020
72
40
Epa mene samo toa me plasi da ne se zafrkne nesto posle za vrakanje vo italija malce potesko haha da bea wizzair pusteni so avion si za 600 denari tamu a vaka po avtobusi kamioni

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Тоа што ние го очекуваме и реалноста се два различни света. Затоа и се нуди гарантен период во случај нешто да се случи, да се поправи или замени. Секој хардвер еден со друг не е ист, како што еден процесор се клока појако, друг не може. Поентата е, дефектите да се што помалце, барем најмалце што може.

Ама не ја сфаќаш поентата. Погоре членот кажа да се избегне да се купува првата серија од PS5 затоа што сигурно има недостатоци. За ова ти што го збориш на место си е мислењето. :)

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Ама не ја сфаќаш поентата. Погоре членот кажа да се избегне да се купува првата серија од PS5 затоа што сигурно има недостатоци. За ова ти што го збориш на место си е мислењето. :)
Чисто да се цитир не му казав да не купува туку му кажав да си земе од кај нас сепак ќе добие гаранција. Овоа испадна којншто сака така си сваќа.@deadpool убаво кажа и јас има со преднарачка пс4 и за една недела почна да се рестартира имаше гаранција смена нова и готово после мака немав.

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343

Се согласувам дека поновите изданија, ревизии, имаат подобрувања на мааните. Но, исто така и знае да слабее квалитетот на материјали на поефтините ревизии. Исто така, до слим моделите, којзнае колку време ќе помине, ќе си изгуби мерак човекот. Ако најде, нека си купи сеа, па нека го смени за слим понатака.

funkypants

read-only
22 јануари 2021
6
2
Се јавив денес во Галерија да прашам кога од прилика би имале на залика PS5, ми кажаа можеби крај на март, почеток на април.

RIKITOOO

read-only
27 декември 2020
29
15
Се јавив денес во Галерија да прашам кога од прилика би имале на залика PS5, ми кажаа можеби крај на март, почеток на април.
Ахх Галерија ахх кажаа средина на декември на задна врата ги дадоа, после средина јануари и тоа отиде ааа сега март ма нека кршат глава маме му е.ам на тоа менаџерот и на фирмата
Ќе си чекам сетек, анхоч, техномаркет....

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
149
Ахх Галерија ахх кажаа средина на декември на задна врата ги дадоа, после средина јануари и тоа отиде ааа сега март ма нека кршат глава маме му е.ам на тоа менаџерот и на фирмата
Ќе си чекам сетек, анхоч, техномаркет....
Јануари немаше мислам. И од други да купиш, пак Пан Европа се.

Solidsnake

hello world
28 декември 2014
462
650
Битно вакви нотификации стигаат
ea5ca921835e6e506c755100f820d307.jpg

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик