Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Skrill (Moneybookers) - од А до Ш

Python111

read-only
22 април 2019
9
5
ne mora , mozis i so druga kartica , iako skrill ne go dozvoluva toa / sepak funkcionira
Ke probam taka so druga pred da izvadam nova, inace se raboti za okolu 250 evra, za ova treba skrill da bide verifikuvan za da nema limit pa vo edna transakcija site da gi prefrlam ili ima nesto od okolu sto moze da se napravi? Veke imam prateno dokumenti za Verifikacija, pasos i foto pa duri i utility bill( telekom staviv tuka) pa neznam dali ke uspee toa.

Goran27

hello world
5 јануари 2014
477
581
Goran27's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 5900X / 4.8GHz @ NH-D15 chromax.black
Motherboard
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Storage
Samsung SSD 980 PRO 500GB,Seagate BarraCuda 2TB,WD Red NAS Hard Drive 4TB,Samsung PRO 850 256GB SSD,WD 1TB Blue,Samsung 860 Evo 500GB
PSU
Antec High Current Gamer Modular 750 W
RAM
G.SKILL Flare X 16GB (4x8GB) DDR4 3200MHz (amd ryzen) F4-3200C14D-16GFX
Video card
Red Devil AMD Radeon™ RX 6900 XT Ultimate 16GB GDDR6
Case
HAF XM Transparent Side Window Panel
Mouse
Razer Viper Ultimate Hyperspeed Lightest Wireless Gaming Mouse & RGB Charging Dock: Fastest Gaming Mouse
Keyboard
ASUS ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White
Audio
Edifier R1280DB
Monitor
ASUS ROG SWIFT PG279Q 27"
OS
windows 10 Pro x64
ke uspee , slobodno podnesi si dokumenti za verifikacija , taka nema da imas ogranicuvanja

Goran27

hello world
5 јануари 2014
477
581
Goran27's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Storage
Samsung SSD 980 PRO 500GB,Seagate BarraCuda 2TB,WD Red NAS Hard Drive 4TB,Samsung PRO 850 256GB SSD,WD 1TB Blue,Samsung 860 Evo 500GB
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Razer Viper Ultimate Hyperspeed Lightest Wireless Gaming Mouse & RGB Charging Dock: Fastest Gaming Mouse
Keyboard
Audio
Edifier R1280DB
Monitor
OS
windows 10 Pro x64
So smetka od telekom neuspesno mi vratija deka ne moze so takva smetka iako taa e magenta go ima i fiksniot tel vnatre, sega prikaciv od EVN pa da vidime sto ke bidni, fala vi na pomosta dosega

bi moglo so smetks od evn , no skrill sakaat da vidat potvrda od bankata deka vo nea poseduvas smetka
ako ti uspee so smetka od EVN ok , ako ne ke moras da odis vo banka i da baras takva potvrda i da mu ja pratis na skrill zaedno so licna karta ili pasos ( slikani ili skenirani )

Python111

read-only
22 април 2019
9
5
bi moglo so smetks od evn , no skrill sakaat da vidat potvrda od bankata deka vo nea poseduvas smetka
ako ti uspee so smetka od EVN ok , ako ne ke moras da odis vo banka i da baras takva potvrda i da mu ja pratis na skrill zaedno so licna karta ili pasos ( slikani ili skenirani )
Stotuku mi stigna email deka uspesna e verifikacijata so EVN, za nekogo za vo idnina dovolno vi e pasos slika vasa i edna smetka od poslednite 80 dena nesmee postara od 3 meseci, fala vi za pomosta uste ednas, sega da vidime kako ke ispadni za vadenje pari

Uspesno so halkbank visa karticka, iako zemaat mn provizija na karticka sepak toa e edinstveniot nacin za MK.

Изменето од модератор:

Aleksandar24

read-only
30 ноември 2018
5
2
Zdravo,
Na od Skrill na Komercijalna banka nemoze da se prefrlaat pari. E sega, dali nekoj znae vo koja druga banka moze ili pak kako se spojuva so Skrill card...

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
Да не отварам нова тема да прашам овде, имам Skrill но сметката ми ее во евра, а примам пари во долари, и тие ми земаат 100 пати пари, за конверзија од долари во евра, и плус по некој нивни курс, 2 пати пари земаат, па потоа за префрлање, и на крајот многу се збираат. Дали може да се смени сметката да ми биде во долари и така да ми ги пратат? Инаку во НЛБ имам сметка, и во долари и во евра.

aleksnako

hello world
10 октомври 2012
189
106
Скопје
Да не отварам нова тема да прашам овде, имам Skrill но сметката ми ее во евра, а примам пари во долари, и тие ми земаат 100 пати пари, за конверзија од долари во евра, и плус по некој нивни курс, 2 пати пари земаат, па потоа за префрлање, и на крајот многу се збираат. Дали може да се смени сметката да ми биде во долари и така да ми ги пратат? Инаку во НЛБ имам сметка, и во долари и во евра.
скрил се најголемо срање!, и во еу кога ти стигаат пари ти лапат жиљон провизија, на времето кога го користев многу ( сега гледам барем еднаш во годината да имам трансакција за да не ми ја затворат сметката, мада оваа година ќе биде ни една траксакција ) и ми стигнуваа во еу и долари прашував дали може да имам две сметки или да ја сменам во долари сметката ми одговорија само вип корисници тоа ќе можат, а од Македонија не може да бидеш вип... мој совет... бата ли ги оти секоја година ги менуваат правилата на игра, извади си пејнер или види со некој од дечките кој вадат пари од пејпал ( можам да ти дадам добра препорака ) и ич не се замарај со скрил освен ако немаш друга алтернатива од понудените опции.

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
скрил се најголемо срање!, и во еу кога ти стигаат пари ти лапат жиљон провизија, на времето кога го користев многу ( сега гледам барем еднаш во годината да имам трансакција за да не ми ја затворат сметката, мада оваа година ќе биде ни една траксакција ) и ми стигнуваа во еу и долари прашував дали може да имам две сметки или да ја сменам во долари сметката ми одговорија само вип корисници тоа ќе можат, а од Македонија не може да бидеш вип... мој совет... бата ли ги оти секоја година ги менуваат правилата на игра, извади си пејнер или види со некој од дечките кој вадат пари од пејпал ( можам да ти дадам добра препорака ) и ич не се замарај со скрил освен ако немаш друга алтернатива од понудените опции.
Единсвена опција ми се paypal и skrill, пошто првото не може а досега не сум вадела преку други, а гледам исто провизија земаат, 7,5%, ќе морам преку skrill

MartinGR1MR

hello world
14 јуни 2014
165
71
Koj e drug legalen servis onlajn vo nasava drzava osven Skrill,premnogu dolgo se ceka za vadenje pari od Skrill na VISA karticka.Nekoj drug servis slicen na Skrill no so pobrza transakcija pri vadenje na pari na VISA karticka?

Goran27

hello world
5 јануари 2014
477
581
Goran27's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Edifier R1280DB
Monitor
OS
windows 10 Pro x64

Goran27

hello world
5 јануари 2014
477
581
Goran27's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Edifier R1280DB
Monitor
OS
windows 10 Pro x64

Goran27

hello world
5 јануари 2014
477
581
Goran27's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Edifier R1280DB
Monitor
OS
windows 10 Pro x64

Machinist828

read-only
27 декември 2017
3
0
Дечки има ли некој што активно користи скрил и сака да се трампаме, јас ќе му пратам на скрил 470 евра, тој да ми даде 15000 денари во живо. Имам заробени 470 евра на скрил и неможам да ги повлечам на сметка, претходно можеше преку wire transfer, сега гледам дека ги смениле политиките и неможе преку wire transfer во нашава држава.

aleksnako

hello world
10 октомври 2012
189
106
Скопје
Дечки има ли некој што активно користи скрил и сака да се трампаме, јас ќе му пратам на скрил 470 евра, тој да ми даде 15000 денари во живо. Имам заробени 470 евра на скрил и неможам да ги повлечам на сметка, претходно можеше преку wire transfer, сега гледам дека ги смениле политиките и неможе преку wire transfer во нашава држава.
отвори си пејнер со еу картица и таму префрли ги, јас ќе ти завршев работа ама... си го ебав рамото гадно и сега морам да мирувам

скрил се пе*ери, секоја трансакција ќе ти лапнат 4,5%

Изменето од модератор:

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.416
1.647

ти пишав порака.

Ivana.686

read-only
3 ноември 2019
1
0
Како ова неможи со wire transfer во наша банка, ја укинаја опцијата??

MacRazor

hello world
15 ноември 2017
237
158

Нормален ли си...

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно