Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PayPal - Ултимативна тема за совети, упатства и општа дискусија

btkabadajche

read-only
26 април 2019
21
7
Истечен е рокот за диспјут, продавачот ми понуди да ми ги врати преку PP или WebMoney.

Преку WebMoney може да се прими?
Можи.. Но кај ќе ги трошиш после? :)

Колку пари се? Можи кај мене да ги пуштиш ако сакаш..

Seven7

read-only
7 август 2019
12
16
До кај сме со ПејПал, или уште од сега да ја прогласиме годинава за уште една неуспешна година со ПејПал.

da900

read-only
4 март 2015
23
11
Не е уште, ти си во специјална програма веројатно. Прашај ги кога ќе го пуштат и кај нас.

На овој линк може да надгледуваш кога ќе пуштат Receive и Withdraw за Македонија. Моментално има само Send.

Избери Macedonia од листата (уште сме под М): Send and Receive International Payments - PayPal Worldwide

Последна промена:
B

Blue heart

Гостин
Jas imam potreba od pay pal se rasprasav znaci imam nekoi pari za podiganje preku internet zarabotka mi rekoa deka tutunska nemaat takva opcija stopanska ima pa ke odam ovie denovi da vidam sto ke napravam za withdraw mi treba pay pal iako ima i drugi opcii ama pay pal mi e nekako najdobra za mene

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.573
Не заборавај кога ќе одиш во Стопанска да си земеш и храна за диносауруси.
Ние стариве на форумов изгледа тука сме глупави што имаме напишано 57 страници за пејпал...

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.300
11.840
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
Hahaha da ne mi lupnete ban hahaha moram da se pazam oti opasen e sajtov ima sekakvi
Членовите не, меѓутоа можат да ти ги пријават мислењата кои сметаат дека не се во ред и модераторите соодветно да реагираат, да, вклучувајќи и бан.

B

Blue heart

Гостин
Pa taka ama izgleda moja greska bese zatoa sto ne sum se registrirala na localbitcoin treba da se registriram na localbitcoin za da kupam toa sto mi treba pa posle mozebi ke bese uspesno so paypal ama ke vidam sto ke pravam zasto imam drugi opcii za transfer na pari

Uber-

hello world
23 август 2017
200
211
Скопје
Paypal vo nashava drzhava e limitiran samo za plakjanje- seuste. Nemozes da povleces pari na makedonski paypal. Prolistaj malce niz internet pred da pravis bilo sto na internet. Pozdrav.

Испратено од тенекија

B

Blue heart

Гостин
Pa eden mi kaza deka imal paypal ama so negoviot nemozam zatoa sto toa e negov ne e moj i im pomognal na luge od stranava za vadenje pari a slusnav deka samo za plakanje e a ne za vadenje pari c c c znaci toj nekoj prevarant izgleda e

B

Blue heart

Гостин
Ovoj vika go kupil imal poveke accounti ama toa se negovi ne se mpi a stranata kade sto treba da podignam pari ne dozvoluva preku drugi accounti da zemam pari zatoa ima drugi opcii

efto

hello world
19 април 2007
332
268
Pa eden mi kaza deka imal paypal ama so negoviot nemozam zatoa sto toa e negov ne e moj i im pomognal na luge od stranava za vadenje pari a slusnav deka samo za plakanje e a ne za vadenje pari c c c znaci toj nekoj prevarant izgleda e
Се извини членот во приватна порака, не и е јасен концептот на повлекување средства преку пејпал.
А и пробала да се регистрира на сајт за гледање реклами и купување реферали. Ја предупредив дека тука е преварата, а не дека јас сум преварантот :)

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.407
1.641
Членката е очигледно малце повеќе од збунета.
Ме контактираше и мене во ПП, ама онака клизачи ми влезе од нигде-никаде и поима немав шо збори, додека не те спомна и тебе ефто и не ја дочитав конверзацијава :)

Ајде ако има некој нека и помогне, јас очигледно не можам да се најдам на ист тон со неа за разговор =)

B

Blue heart

Гостин
Членката е очигледно малце повеќе од збунета.
Ме контактираше и мене во ПП, ама онака клизачи ми влезе од нигде-никаде и поима немав шо збори, додека не те спомна и тебе ефто и не ја дочитав конверзацијава :)

Ајде ако има некој нека и помогне, јас очигледно не можам да се најдам на ист тон со неа за разговор =)
Zdravo izvinite ama sve e vo red jas taka klizacki vlagam i klizacki si begam bez panika se e pod kontrola

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.501
31.941
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
Се е под контрола, сем тролањето

Boldozer

user
2 ноември 2012
1.182
605
Скопје
Помош некој ако знае ме интересира колку би ме фатило провизија да испратам 2800 евра до германија од македонски пејпал, дали 3.4%+2Еу ?
Во моментов картичката ми е поврзана со денарска сметка, возможно ли е да се поврзе со девизна за директно од таму да ги земе да не плаќам за конверзација?

Ако знаете друг начин како да се испратат пари со помалку провизија, пишете!! Ви благодарам на сите :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно