gokica
Модератор
- 13 јуни 2009
- 10.083
- 14.189
Скајлајнот има многу интересен фичр. Имено внатрешното оџаче има прилично голем пат за отворање / затворање на џус флоу. Со тоа може човек прилично да го котролира троут хит. Најотворен џус флоу - најмногу троут хит. Затворено до пола барем јас чувстувам значајна разлика. Слично како и Спица/Спика претпоставувам.
Видиш ова не сум го пробал на Кајфун Прајм. Со таа разлика што кај него треба на тепка да гаѓаш до каде може да одиш.
Сега кога се вратив на корените, разбирам зошто го сакате вејпот на Кајфун.
Скајлајн е комлпициран за почетник. Но сум убеден дека би бил една од најдобрите опции за откажување од обични цигари. Баш има таков вејп како што треба.
Допрва треба да експериментирам со различните дискови за воздух а може и ќе ме навлече на DL конечно.
И BTW исто како и сирената, не грее воопшто.
Видиш ова не сум го пробал на Кајфун Прајм. Со таа разлика што кај него треба на тепка да гаѓаш до каде може да одиш.
Сега кога се вратив на корените, разбирам зошто го сакате вејпот на Кајфун.
Скајлајн е комлпициран за почетник. Но сум убеден дека би бил една од најдобрите опции за откажување од обични цигари. Баш има таков вејп како што треба.
Допрва треба да експериментирам со различните дискови за воздух а може и ќе ме навлече на DL конечно.
И BTW исто како и сирената, не грее воопшто.