Може некој да напише збор два за ова
$24.73 (Free Shipping) Authentic OBS Crius II Dual Coil RTA Rebuildable Tank Atomizer (Crius II Dual Coil, 304 SS + Glass, Black) at m.FastTech.com
и ова
$21.32 (Free Shipping) Authentic OBS ENGINE RTA Rebuildable Tank Atomizer (ENGINE, 304 SS + Glass, Black) at m.FastTech.com
П.с. Некој попуст во најва? Велигденскиот за малце ми кидна али тоа е![]()
Да ги скратиме маките, кој е најботворен?Не ти напишав за Кејлинот ...
За мене убедливо најдбориот атомизер , арома , облаци , на изглед поготово со бубле стакленцето му нема равен
Мана е со е тежок за билдање , сака тинтрење побајаги со одкинување или разредчување на памукот што оди во каналите а и сака поголеми коилови 3.5 или 4 мм ( ако си човек како мене кој менува памук многу често а секое викување мора да е спот он е малку мака ), a најголемиот проблем што кога се користи во чеин вапинг над 50в многу тешко викува . Среќа за мене јас не поминувам повеќе од 40 . На таа јачина нема никаков проблем. За него исто ти важи МАП купонот .
$39.99 Authentic Vandy Vape KYLIN Mini RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3/5ml / 24.4mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
Zeus-от и плус многу лесен за билд. Obs engine што го гледаш е мутант за течноста додека nano-то е далеку подобар но за жал го нема така да изборот е меѓу zeus и kylin.Да ги скратиме маките, кој е најботворен?
Шумот од воздухот нема да ми смета, па тој фактор нема да се земе во предвид.
Ти благодарам за вниманието
moooЕве едно трикче од мене.
@MikickoHC нешто слушам за трикови морало механички мод и дуал коил? :hay: Користев OBS Engine Nano со алиен жица на 40 вати.
OBS engine или OBS crius? Ако планираш engine мој совет е не. Го мутира вкусот на течноста.Па за позатворен имам канго топ танк, добро оди дкак му го сменив геачот(дојде со 0,15оми), али знаеш како е кога ќе ти влезе чивија. Ем кајфунот сам да не патува, сега за сега ќе го пуцам обс течност имам, нека пиепа за натака здравје, тешко дека ќе останам со 5 атомизери
Фала за советите
Dual coil
Значи нано е бољи од dual coil (engine), само што го нема.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/BLUE NBL-HRO-PU-BBL
32.990,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318