На хотециг која пошта користите ?
што и, значат овие
About color in shortage
About size in shortag
About goods in shortage
Self-service order amount
?
Фала![]()
Добра ти е идеата, сквонкер и капкач(дрипер) ми се на ум, али прво ми е да се обезбедам со атомајзери за мтл и дтл па после и тие ќе дојдат на ред. Е сега обс го имам пробано(додуша обичниот, не нано) и беше баш тоа што очекував па затоа се запнав за него.Баш сега пишував за тоа. Ако се плаќа со Пејпал, ваљда автоматски им ја праќаат адресата?
Секако не би платил директно со картичка на ваквите сајатови како е-циг...
Проф. Метуз, не им работи регистрацијата на овие од hotecig.com и искрено некако шалабајзерска фирма ми се гледаат. Работава ми изгледа како на замарање од низок ризик (пејпал заштита), па ако дојде добро ако не дојде ништо посебно не си загубил (освен 15-тина минути замарање за приговор до ПП).
едит: @bicikle ako те чеша џебот, не е поинтересно наместо колекции од атомајзери, да пробаш сквонкер?
На пример, мене ова ми упадна во очи (цена/перформанси/естетика):
$52.95 Authentic Council of Vapor Wraith 80W Squonker VW TC Box Mod Kit (White) - 1-80W / 200-600'F / 1*18650 / 5ml juice reservoir at FastTech - Worldwide Free Shipping
Да ними, само 25мм мислев дека се...Јас ги имам овие - Кеплер.
Не знам дали за овие ладилници мислеш!
Health Cabin - познати и како колибаши во македонските вејперски кругови.Инаку @Chicco69 пред некој ден најдов некои работи што си ги пишувал на темава за Health Cabin, и се попалив да нарачам некој од модовите што се на „чистка“, за вадење на електрониката. Ама после ладен туш, шипингот им е колење (демек две пластични лулиња од Џојтек тежеле скоро едно кило, а уште два атомајзери уште пола кило).
Сосема легитимно размислување.Јас кренав раце од хотциг. Не ќе се молам на бога за да примат нарачка и за да стигне како што треба за мои пари. Ќе фрлам уште некој долар плус на фасттек ама бар знам дека ми е посигурно. Е сега има добри зделки ама ќе испадне нешто и на фасттек.
Tomb Sweeping DayКинезите од 5 до 7 април празнуваат некој нивни празник
Вака стои веќе една недела.Priority collecting
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден