Може некој да напише збор два за ова
$24.73 (Free Shipping) Authentic OBS Crius II Dual Coil RTA Rebuildable Tank Atomizer (Crius II Dual Coil, 304 SS + Glass, Black) at m.FastTech.com
и ова
$21.32 (Free Shipping) Authentic OBS ENGINE RTA Rebuildable Tank Atomizer (ENGINE, 304 SS + Glass, Black) at m.FastTech.com
П.с. Некој попуст во најва? Велигденскиот за малце ми кидна али тоа е![]()
Да ги скратиме маките, кој е најботворен?Не ти напишав за Кејлинот ...
За мене убедливо најдбориот атомизер , арома , облаци , на изглед поготово со бубле стакленцето му нема равен
Мана е со е тежок за билдање , сака тинтрење побајаги со одкинување или разредчување на памукот што оди во каналите а и сака поголеми коилови 3.5 или 4 мм ( ако си човек како мене кој менува памук многу често а секое викување мора да е спот он е малку мака ), a најголемиот проблем што кога се користи во чеин вапинг над 50в многу тешко викува . Среќа за мене јас не поминувам повеќе од 40 . На таа јачина нема никаков проблем. За него исто ти важи МАП купонот .
$39.99 Authentic Vandy Vape KYLIN Mini RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3/5ml / 24.4mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
Zeus-от и плус многу лесен за билд. Obs engine што го гледаш е мутант за течноста додека nano-то е далеку подобар но за жал го нема така да изборот е меѓу zeus и kylin.Да ги скратиме маките, кој е најботворен?
Шумот од воздухот нема да ми смета, па тој фактор нема да се земе во предвид.
Ти благодарам за вниманието
moooЕве едно трикче од мене.
@MikickoHC нешто слушам за трикови морало механички мод и дуал коил? :hay: Користев OBS Engine Nano со алиен жица на 40 вати.
OBS engine или OBS crius? Ако планираш engine мој совет е не. Го мутира вкусот на течноста.Па за позатворен имам канго топ танк, добро оди дкак му го сменив геачот(дојде со 0,15оми), али знаеш како е кога ќе ти влезе чивија. Ем кајфунот сам да не патува, сега за сега ќе го пуцам обс течност имам, нека пиепа за натака здравје, тешко дека ќе останам со 5 атомизери
Фала за советите
Dual coil
Значи нано е бољи од dual coil (engine), само што го нема.
Sent from my ипхоне using Tapatalk
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден