Некој репер да дадете за One shot од chefsflavours.
Ги има премногу и не знам во кој бренд да р`чкам.![]()
Кога веќе даваш 27-8$ за плоча, извади ја таа од покемонот, ДНА е електрониката(една од подобрите), иако физичкиот изглед е прилично нагрден.
Пратка од аромашиве, ја следам на мк пошти, гледам у пошта е, идам ја земам. Денес ми стига пусулче да ја подигнам најкасно до 29-ти.
Обрнете вниманиена вакви дешавки.
Гоки ќе го заделкаш малце топ ќе дојдеза 30$ не се наоѓа ни гола плоча дна..
Топ понуда, само да се опремам прво со озновни работи, му се мислам одамна, ама кајфунчо прајм ми е приоритет![]()
Дечки, еден комшија само што ми прати линк и пак ме замисли. Сакам да споделам со вас и да чујам мислења. Факт е дека кај сите нас превагнува желбата да се докаже спротивното , или овие тези да ги ставаме во втор план, да не им веруваме, да ги релативизираме, ама нема подобро од реално соочување. Јас сум ептен навлечен на електронскиве, се радувам што најдов некаква алтернатива, пошто не сум јак карактер да ги оставам цигарите. Од април 2017 немам запалено обична цигара и све живо околу мене терам да се префрли на електронска. На сите што ми укажувале на штетноста на електронските сум им враќал со муабетот дека не е точно, претпоставувајќи дека нивните аргументи се од рекла казала, гуглања, статии недоволно издржани , или онакви кои тежнеат кон негативната страна. Скорешната што ја објави "I fucking love science" Toxic Heavy Metals Found In E-Cigarette Vapor до негде ја поби тој професорот, со чисто математичка пресметка. Ама ова ми " звучи" на малку другачие. Еве го линкот, прочитајте и ве молам за мислење. Само немојте со неиздржани тези, пошто дополнително ќе ме направите скептичен.
E-Cigarettes Found To Have 10 times More Cancer Causing Ingredients Than Regular Cigarettes
Ајде сега ти на здрав разум (логика) донеси заклучок што имаат заедничко овие:Еве го линкот, прочитајте и ве молам за мислење. Само немојте со неиздржани тези, пошто дополнително ќе ме направите скептичен.
E-Cigarettes Found To Have 10 times More Cancer Causing Ingredients Than Regular Cigarettes
Kaко си задоволен од Магистерот?$5.18 Le Magister Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer - stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping евтин, исто лабави гумички, ми стигна, ама уште не сум го пробал
Kaко си задоволен од Магистерот?
Во ривјуата гледам го фалат за вкус (и заради резервоарот).
Под бр.1 ми треба дрипер. Под бр.2 дека дрипер беше непознато многу кај мене и тој еден нов Twisted Messes2 го продадов за смешни пари колку да се рече сум го продалДа не ми седи така во фиока, ќе ти го пуштам ако сакаш.
Под бр.1 ми треба дрипер. Под бр.2 дека дрипер беше непознато многу кај мене и тој еден нов Twisted Messes2 го продадов за смешни пари колку да се рече сум го продал
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Му го препуштам на колегата штом му треба.Да не ми седи така во фиока, ќе ти го пуштам ако сакаш.
Му го препуштам на колегата штом му треба.
Инаку се разбира дека би го купил ако не ти теба.
Кажи, како ти се допадна за користење? Од поевтините дрипери на ФТ, овој е меѓу пофалените за MTL...
@SharlovskiНе е овај дрипер за тебе![]()
26avgПрепорака за Stainless Steel до 0.50ohm до 0.30ohm колку GA да нарачам жица ?
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
Kолега една година користам Cotton Bacon. Нема ни мирис уште од првото влечење. Тој памук баталиго. Земи ова. Скоро исто како Cotton Bacon кој е скоро 4$ кесе. Ова е најдобра опција$1.78 Cotton Wick for Rebuildable Atomizers (50-Pack) 50-pack at FastTech - Worldwide Free Shipping
Памуков сте го користеле некој?
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден