Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• kirev
    kirev одговори на темата најдобра банка во мк?.
    Или https://Paysend.com
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на DeJaVu во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts Да, можеш и офис да активираш. Имаше и варијанта за симнување, само незнам...
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на moongose во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    И не те копка да откриеш зошто се јавува прозорот? :unsure:
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на Ron26 во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    тоа ни индиецот што го кодирал оперативниот не може да го најде. Колку и да се замараш со овие ствари џабе е.
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на moongose во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Штом можеш да го кликнеш, тогаш гаѓај го со нишанот на Процес експлорер и ќе ти каже на кој процес припаѓа прозорот, кој го стартувал и...
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на Astro во темата Windows 11 со лол лол.
    @Ron26 он ти прави вакви работи, те тера на Линукс да одиш.
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на temelk4 во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Некој искуство со Revi CC ? https://revi.cc/ Или некои други playbook?
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на kebe во темата Зошто Linux? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Надградби има на неколку дена ама најчесто траат помалку од 1 минута и не треба престартување.
  • goceiva
    goceiva одговори на темата Зошто Linux?.
    Не знам како е на другите верзии ама на Linux Lite имаш опција на колку време да проверува. Ептен, ептен ретко бара рестарт.
    • 1783778806434.png
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на kolesk во темата Зошто Linux? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ух, сакам Минт да инсталирам. Имам и 8гб рам, па се надевам дека и барем малку ќе "живне" лаптопот.
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на Lokvan во темата Зошто Linux? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Од типот на дистрибуцијата зависи честотата на апдејти, но апдејти секако има. Поентата е дека ако не сакаш не мораш, никој нема да те...
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на Ron26 во темата Зошто Linux? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    овој линукс работи у позадина. На него си инсталираш само скрипта како Виртуалмин и си менаџираш серверот преку него после. Целниот...
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на Ron26 во темата Зошто Linux? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    нема ова десктоп околина, наменето е за сервери да куцаш во конзола.
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на MALINOV.A во темата Финтек револуција во Македонија со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    mBank е ребрендирана Капитал банка. Финтек апликацијата е Mona www.mona.com.mk во сопственост на mBank односно Капитал банка. Еве ја и...
  • goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на xenon во темата Финтек револуција во Македонија со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Можно е да се јави конфликт за тоа како си ја прекрстиле Капитал помеѓу Комерцијална (заради нивната МБанка апликација и најверојатно...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно