Се обидов да дадам културна критика, ама испадна дека не си за таква.Брате додека овде ве читам сите полемики оваа пц конфигурација полека ќе се даде за некој ден веќе имаме купувач што земат.
Мислам дека секој си има право да направи како сака и со свој вкус а за други вкусови не правам муабети.
Секое добро и ве молам задржете си секој свое мислење.
Благодарам
Секој со свој вкус и пари.
Секое добро
Brakja konfiguracijata se dade bez grafickata karta,coek si imal veke 9070xt od prethoden build.Море муциња можи 5080 спие внатре од кај да знајме шо има, кој видел слика па да кажва колкава му е цената мала голема ова она.
Ај гледајте си дворот
Секое добро...
Бојан брат сума сумарум не се лутиме ние дека продаваш тука, туку дека го претставуваш како врвен компјутер со нај нај нај компоненти, самиот и ти знаеш дека деловите не се најдобрите на пазарот.
Маркетот е тој во моментот стање е ама ако почниш по скромно на пример компјутер со 5060 да го претставиш како што му доликува луѓето повеќе ќе ти ветуваат тебе и по некое време ќе можиш и со 5090ки да продаваш компјутери.
Како да не си стрплив се понашаш.
Bratu se najdobro do tebe.Се обидов да дадам културна критика, ама испадна дека не си за таква.
Конфигурацијата ти е ретардирана. Рачунај дека правиш borderline измама на тој што ќе му ја продадеш. А кој ќе ја купи, рачунај го за ретард.
За 3500 евра очекувам 5080 да има во таа машина, све подоле од тоа е чиста превара
Brat,jas nemam problem so vas vie imate so mene,krenavte be galama ovde kako da sum ve ukral site vas so milionski sumi.Море муциња можи 5080 спие внатре од кај да знајме шо има, кој видел слика па да кажва колкава му е цената мала голема ова она.
Ај гледајте си дворот
Секое добро...
Бојан брат сума сумарум не се лутиме ние дека продаваш тука, туку дека го претставуваш како врвен компјутер со нај нај нај компоненти, самиот и ти знаеш дека деловите не се најдобрите на пазарот.
Маркетот е тој во моментот стање е ама ако почниш по скромно на пример компјутер со 5060 да го претставиш како што му доликува луѓето повеќе ќе ти ветуваат тебе и по некое време ќе можиш и со 5090ки да продаваш компјутери.
Како да не си стрплив се понашаш.
Следен пат сети се дека огласуваш на форум а не на Пазар3. Ова е форум а не огласник. Не си во право ни најмалку кога велиш Немам јас проблем со вас вие имате проблем со мене. Форум, сфаќаш? И пак не одговори на прашањето што ќе го сфатам како погрешно рекламирање затоа што пласираш неточни работи.Brakja konfiguracijata se dade bez grafickata karta,coek si imal veke 9070xt od prethoden build.
Imajte mi preubav den eksperti i posakam se najubavo do vas.
Navustina se gleda deka se zanimavate poveke so glupost i ve molam,ne se znaeme uzivajte vo svojte zivoti poveke.
Sekoe dobro vi posakam.
I da vi posakam uspeshi na site.
Мислењето е автоматски споено:
Bratu se najdobro do tebe.
Ne se dade za 3500 eura bidi mi spokoen.
Uzivaj si vo denot.
Sekoe dobro do tebe.
Brat,jas nemam problem so vas vie imate so mene,krenavte be galama ovde kako da sum ve ukral site vas so milionski sumi.
Na kraj krajeva vasi se parite ili mojte.
Ajde imajte si ubav den i uzivajte vo poveke vo vasite zivoti.
Da vi posakam sekoe dobro i pomalku se zamarajte se so tudji zivoti poveke so svojte.
Ubav den od mene,
Ocigledno imate kolku sto cuv problemi ovde so skameri so godini nazad.
Jas imam telefonski broj i ime ako imate javete mi se.
Bogda cuva ljuge ste se so garancija i pismeno kupeno ovde i pretplateno..
Не, дојди тука јас ќе ти ја скинам, да не се мачиш, секое доброАко платам 3500 евра за 5060, сам ќе си ставам ортома на вратот и ќе си ги скратам маките
Bratu se najdobro.Ај што ставил забегана цена со маржа како во салон за коли,
ај што ја објавил таа цена на форум каде што сите склопуваат свои компјутери,
ај што напишал УЛТРА ХАЈ ЕНД ВИП за компјутер што е далеку од тоа,
ај што го напишал огласот со АИ слоп кој изнатропал глупости и не ни прочитал какви апсурдни грешки испишало АИ-то,
ај што самиот не знае да пишува, да користи интерпункциски знаци, кирилица или големи/мали букви,
ај што не знае да прифати критика од повеќе членови и грациозно да се корегира...
Па уште и се чатали во приватни пораки, само затоа што сум му изреагирал со смешко на огласот.
Батка, еве прифаќам дека згрешив. Сега веќе ми се плаче од мизеријава.
Brakja konfiguracijata se dade bez grafickata karta,coek si imal veke 9070xt od prethoden build.
Imajte mi preubav den eksperti i posakam se najubavo do vas.
Navustina se gleda deka se zanimavate poveke so glupost i ve molam,ne se znaeme uzivajte vo svojte zivoti poveke.
Sekoe dobro vi posakam.
I da vi posakam uspeshi na site.
Bratu se najdobro do tebe.
Ne se dade za 3500 eura bidi mi spokoen.
Uzivaj si vo denot.
Sekoe dobro do tebe.
Brat,jas nemam problem so vas vie imate so mene,krenavte be galama ovde kako da sum ve ukral site vas so milionski sumi.
Na kraj krajeva vasi se parite ili mojte.
Ajde imajte si ubav den i uzivajte vo poveke vo vasite zivoti.
Da vi posakam sekoe dobro i pomalku se zamarajte se so tudji zivoti poveke so svojte.
Ubav den od mene,
Ocigledno imate kolku sto cuv problemi ovde so skameri so godini nazad.
Jas imam telefonski broj i ime ako imate javete mi se.
Bogda cuva ljuge ste se so garancija i pismeno kupeno ovde i pretplateno..
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден