Значи и би си ја продал душата (ако постои) само за етикета производ што ќе конвертира побрзи и многу работи што поддржува.Easy CD-DA Extractor и Any Video Converter се сто пати подобри од предходно споменатите. Easy CD-DA Extractor поради големиот избор на формати и брзината со која ги конвертира или рипиува песните, а може да сними и аудио ЦД. Any Video Converter исто така поради огромниот избор на формати, а исто така и кодеци што е многу битно.
Значи и би си ја продал душата (ако постои) само за етикета производ што ќе конвертира побрзи и многу работи што поддржува.
Како прво кој ти гарантира и да ти гарантира некој дека нема malware или тројанци, или пак некој си алгоритам кој ги изобличува сите фрејма од видеото со некој си реклами како subliminal messages (ова е претерано, но можи да се земи за факт).
Дали го имаш изворниот код да потврдиш ? - Не.
Знам, не секој е програмер, но имаш другари програмери, тие ќе ти потврдат.
И плус кодеците сите нечинат, подобро е да користиш кодеци од слободниот тип, пошто се легални, некои кодеци се нелегални за дистрибуирање некаде.
Затоа има помалце поддршка за кодеци, и плус за ffmpeg, има бинарна со сите комерцијални кодеци, тие што имаат графички дел за ffmpeg можат да сменат пат до бинарната, со тоа ќе имаш сѐ.
А во комерцијалните неможиш тоа да го правиш, тоа што ќе ти дадат ќе сркаш.
Какви изобличувања, какви глупости. За тројанците ми гарантира Касперски, како што ми гарантира за секој друг софтвер што го имам во компјутерот, а за изобличувањата си гарантирам самиот затоа што сум задоволен од секое видео кое што ке го конвертирам. И исто така ми гарантира самото име, Easy CD-DA Extractor и AVC не се кој-годе програми, туку се на високо ниво секаде во светот, прочитај малку.Како прво кој ти гарантира и да ти гарантира некој дека нема malware или тројанци, или пак некој си алгоритам кој ги изобличува сите фрејма од видеото со некој си реклами како subliminal messages (ова е претерано, но можи да се земи за факт)
И за какви легални и нелегални кодеци ми збориш?И плус кодеците сите нечинат, подобро е да користиш кодеци од слободниот тип, пошто се легални, некои кодеци се нелегални за дистрибуирање некаде.
Затоа има помалце поддршка за кодеци, и плус за ffmpeg, има бинарна со сите комерцијални кодеци, тие што имаат графички дел за ffmpeg можат да сменат пат до бинарната, со тоа ќе имаш сѐ.
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден