Се мислам да земам, прво го даваат како предлогМе интересира дали некој има зимано од таму пиштол за wap (за перач под притосок)?
Се мислам да земам, прво го даваат како предлогМе интересира дали некој има зимано од таму пиштол за wap (за перач под притосок)?
Ме интересира дали некој има зимано од таму wap (перач од притосок)?
Јас го нарачав тој од 600 и нешто денари а има и по 1200 кои се поквалитетни.Па тоа ме интересира дали некој нарачал, а да е добар пиштол.Се мислам да земам, прво го даваат како предлог
Kako gi sledite pratkite sto odat preku MOne (milesped) i Viapost od temu?
za M-ONE uste ne znam koj im gi prezema tuka, se nadevam nema da bide ViaPost. Prevaranti nevideni! Na nedostavena pratka pisuva deka e dostavena, a kurirot se pravi na toso. Vika ne znam jas toa, cim taka pisuva znaci e dostavena... ej mi idese da go aknam preku telefon. Aj sega odi dokazi deka ne ti ja dale (ni kod prakjaat-nisto). Na sekoja pratka moze da stisne deka e dostavena i da ne ja dostavi, avtomatski nemas dokaz deka ne ja dostavil. Pizdam!Истото прашање го имам, како/каде да следам тракиг број 1000001169ххMK од M-ONE (Milsped) кој на нивен сајт за следење го јавува како грешен, и која курирска служба доставува во МК за нив?
Вип пошта ги носат од м-oneИстото прашање го имам, како/каде да следам тракиг број 1000001169ххMK од M-ONE (Milsped) кој на нивен сајт за следење го јавува како грешен, и која курирска служба доставува во МК за нив?
Не „фаќа“, и мислам дека и не може вака. Треба да ти го даде како промоција тебе лично како корисник.600den kupon na site stvari.. (20mk02)
Агенција за пошти?za M-ONE uste ne znam koj im gi prezema tuka, se nadevam nema da bide ViaPost. Prevaranti nevideni! Na nedostavena pratka pisuva deka e dostavena, a kurirot se pravi na toso. Vika ne znam jas toa, cim taka pisuva znaci e dostavena... ej mi idese da go aknam preku telefon. Aj sega odi dokazi deka ne ti ja dale (ni kod prakjaat-nisto). Na sekoja pratka moze da stisne deka e dostavena i da ne ja dostavi, avtomatski nemas dokaz deka ne ja dostavil. Pizdam!
Можно е да не фаќа. Инаку овој купон беше еден од најдобрите (според мене) затоа што сам си бираш што ќе купиш, а не како другите купони - бираш од понудените милион опции што се повторуваат во различен облик.Не „фаќа“, и мислам дека и не може вака. Треба да ти го даде како промоција тебе лично како корисник.
Се тегневме малце, ама завршив работа. Испадна дека им паднал системот па затоа настанал куршлус со бројчињата.. Инаку рекоа дека била во магацин и ќе ја доставеле за некој ден.. уште има надежАгенција за пошти?
Ne raboti
не се случува тоа кај мене - со тоа што јас кликам на „my orders“ - неам намера да го користам temu на македонски, којзнае каков олош превод имаат.Дали некој заприметил, дека на Тему сајтот, кога ке кликнеш на ,,Мои нарачки" или на ,,зачувани картички" редиктира до некоја веб страна која Bitsefender ја блокира како небезбедна.
Пробав од компјутер, лаптоп и windows таблет на истата страна редиктира.
Исклучив антивирус, пробав пак и редиктираше односно отвори минималистички Таб во горното ќоше од екранот..
Дали некој заприметил, дека на Тему сајтот, кога ке кликнеш на ,,Мои нарачки" или на ,,зачувани картички" редиктира до некоја веб страна која Bitsefender ја блокира како небезбедна.
Пробав од компјутер, лаптоп и windows таблет на истата страна редиктира.
Исклучив антивирус, пробав пак и редиктираше односно отвори минималистички Таб во горното ќоше од екранот..
Тешко да Bitsefender Premium Security, ке остави скриен вирус.. блокира и бриши се што е можно и неможно.нема нешто такво кај мене, отвара одлично. Користам само оној стандарден антивирус на Виндовс. Можно е да имаш некој вирус искрено, вака смрди работава како што пишуваш.
На моја пратка од 22.04 стои “On a delivery vehicle” и уште не ми ја испорачуваатИстото прашање го имам, како/каде да следам тракиг број 1000001169ххMK од M-ONE (Milsped) кој на нивен сајт за следење го јавува како грешен, и која курирска служба доставува во МК за нив?
Прво, можеби не си ја запамтил картичката во апликацијата. Или немаш средства. Или имаш лимит, итн.Се среди тоа од погоре..друго прашање. Како нов корисник добив 600 ден, наполнав кошница и платив ама после видов дека има опција да се додатат уште работи..плати со еден клик...додавам уште една работа ама ми ја дава следната порака во атачмент.
Дали ако додадам друга картица ќе биде додаден новиот итем во истата нарачка?