Така имам информации, но сепак да почекаме до тогаш!ке биде целосно -600 денари
Така имам информации, но сепак да почекаме до тогаш!ке биде целосно -600 денари
Да, да... Изглеа работат само Тему и Али. Да не ги урочиме и моето искуство со некои 10 нарачки преку нив е топ.Via post убедливо најбрзи се
Сликите не се со цело име баш поради тоа, доколку им пишеш на Whatsapp/Telegram може да ти испратат реални слики. Исто така пред да ти ги испратат ти праќаат слики како во excel-oт (производот на зелена позадина).Друштво сега знаете со америка и тарифите дешавките, се појавија многу видеа со yellow app (dhgate) и наидов на овој документ (беше споделен од србин):
Дали некој нарачал од другиве страни како што се kakobuy? и друго прашање: Дали поради заштита сликите на производите не се со цело име? или така ги испраќаат? (пример: B A L E C I G A, наместо B A L E N C I A G A)
Со кој купон? Или од тоа тркалото?Сабајле ми даде два производи гратис, требаше само да направам порачка околу 1000 денари на други производи.
Производите гратис што ги земав беа по ~600 денари од производ, што значи некаде 1200 денари ми даде гратис
mozes da go pratis linkot, valjda kje vodi kon istiot popust kaj siteСабајле ми даде два производи гратис, требаше само да направам порачка околу 1000 денари на други производи.
Производите гратис што ги земав беа по ~600 денари од производ, што значи некаде 1200 денари ми даде гратис
Неможе да се прати линкот , пробував одма штом го добив јас да го копирам за да го пуштам тука ама не дава, веројатно за избрани потрошувачи е моментално.mozes da go pratis linkot, valjda kje vodi kon istiot popust kaj site
Со кој купон? Или од тоа тркалото?
Не беше купон, само што ја отворив апликациката ми даде, сег барам али нема во купонитеmozes da go pratis linkot, valjda kje vodi kon istiot popust kaj site
Еј да баш вака беше!Не е купон , не е ни тркало , обично како реклама е на фб , инста или меил , мене 3 дена по ред ми даваше , 3 нарачки направив со по 2 поклони што ќе си ги избереш од страната на која те води.Погледнете го атачментот 149498Погледнете го атачментот 149499Погледнете го атачментот 149501
TemuSerbiamozes da go pratis linkot, valjda kje vodi kon istiot popust kaj site
Леее пак ми дава два производа гратисTemuSerbia
TemuSerbia
Јас преку овој линк го искористив купонот на два артикли гратис, но ке морате да купите за 1.000ден уште нешто и ке ви дадат 1.200 ден купони од по 100 и 60 ден, секако ке имате заштеда од околу 1000- 1200 ден .
TemuSerbia
TemuSerbia
Јас преку овој линк го искористив купонот на два артикли гратис, но ке морате да купите за 1.000ден уште нешто и ке ви дадат 1.200 ден купони од по 100 и 60 ден, секако ке имате заштеда од околу 1000- 1200 де
ХАХХА и мене 2 пати ми даде.Леее пак ми дава два производа гратисдруже зае*аваш, ме тераш пак да трошам на нешто што ќе стои
![]()
Како залажува ова за порачување, отидоа нови 1200 денариХАХХА и мене 2 пати ми даде.
Истиот случај и кај мене пред некое време.Погледнете го атачментот 149503
Кој тиквари се.
5-6 дена им дреми во магацин, па денес на Велигден демек звонеле и одбележале не се јавува.
А ни звонето ни ништо.
Налет друго немаат ниту логистика, ЕЛС им ги разнесува пратките по магацини (ѓоа главни магацини)Истиот случај и кај мене пред некое време.
По неколку дена се јавија дека немале курир да си го земам од кај бончејца-градинката во неозначен дукан!
Само не го отворај линкот од @Stefan999 има болви чешаат многуp.s. Веќе почна да ме чешка џебот, изгледа ќе има уште нарачки...![]()
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден