Сеуште има бе буразерче и тоа со емотивни реакции. Отвори очите малце.Фала за инфо, како се лајка бе порака на десктоп? Си имаше порано "ми се допаѓа" копче.
Ај сите што не можете да лајкате и тие што се чидите зашто не мошат да лајкаат прочитајте правила, или скратена верзија овде
![]()
Багови
Пробај со Google search, "термин site:forum.it.mk". Импровизација е ама мене неретко ми функционира подобро од вградениот search. таман е функционира. thx!forum.it.mk
Sent from Телефон using Tapatalk
dimi3ja имаше сигурен сум неколку постови од членови тука од подгрупава имаа мислам SpeedTest results од пакетот 40/40 за сигурно провери неколку страни назад.
Ете администрација пишете. Прашајте, преговарајте. Но имаа право за овие рестрикции. Се претера бре.Превод: плебови сме, мора да се потрудиме да бидеме поактивниАма па 2 години ми е стар профилов, само не сум многу активен, требале и некој лимит да убацат за постари профили.
Сакат да не привлечат нас од 600 на 1000ка претплата. Затоа така праат.
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден