TheMarshal
user
- 3 јануари 2019
- 1.765
- 2.777
Да, ама затоа од Interspace пакетите се многу поскапи од било кој друг оператор. Ако не се лажам, пакетите почнуваа од нешто приближно на 10.000 денари месечно па нагоре. 
Ами сега...платити-па клатитиДа, ама затоа од Interspace пакетите се многу поскапи од било кој друг оператор. Ако не се лажам, пакетите почнуваа од нешто приближно на 10.000 денари месечно па нагоре.![]()
Ами сега...платити-па клатити![]()
Слабо отварам во последно време, ама вчера приметив дека ми сецка некој рил на вифи и ми текна на муабетов. Ретардоси!Instagram пак ги сецка рилсовите и страшно ме нервира
+1 сецка… и на вифи и 5Г. Страшно нервира.Слабо отварам во последно време, ама вчера приметив дека ми сецка некој рил на вифи и ми текна на муабетов. Ретардоси!
Да да, катастрофа, буквално секој ден истоСлабо отварам во последно време, ама вчера приметив дека ми сецка некој рил на вифи и ми текна на муабетов. Ретардоси!
Последно што знам беше 100 евра за up to 100/100 неограничен.Да, ама затоа од Interspace пакетите се многу поскапи од било кој друг оператор. Ако не се лажам, пакетите почнуваа од нешто приближно на 10.000 денари месечно па нагоре.![]()
@Oktar овие лешпериве не пуштаат стотка на М пакет. Тоа само за нови или обновени договори важи?
Е само а нови де, зошто би ти дале нешто плус ако ти некако не се обврзеш? Зошот инаку јас би го обновил договорот? Размислувај малку капиталистички пред да постираш! Ако беше така уште ќе постоеше ПТТ, а не гледам како е тоа добро.
Иначе од секад било така, мораш да обновиш договор ако сакаш од новите пакети, јеби га, логички гледано, ти имаш договор активен или не со одредени услуги, нема никаква причина да ти даде нешто повеќе (или помалце) од тоа.
Епа тогаш оди на А1 оптика.Поминаа од А1 да ми нудат оптика дека приклучиле, од телеком ништо сеуште...
Погледнете го атачментот 136846
На договор сум со телеком до октомври... ако некако до тогаш не донесат оптика дефинитивно или ќе ги баталам и ќе останам на телекабел или А1, меѓувреме ќе ѓи замарам телеком на секоја шанса, телекабел за интернет ми се супер, ама причината зошто отидов на нив меѓувреме е зошто немаат договор и можам да ги откачам откако телеком конечно ќе донесат оптика, и еве сеа 7 месеци подоцнаЕпа тогаш оди на А1 оптика.
Проблем што се влече месеци на телеком, врати се неколку страни назад пишувано е и во темава.Го продолжив договорот со Телеком пред месец-два. И тоа што приметувам последниов месец е дека речиси секое видео на Facebook и Instagram сецка...а на други сајтови, платформи си функционира без проблем.
Активен пакет имам 300/300, брзината е стабилна и на Ви-Фи (со мој рутер) и на кабел.
Ако ти е полесно, истиов проблем е и на вдсл...затоа реков општо за телеком и месеци е вакаДа знам, ама кај мене го немаше до скоро. Откако го продолжив се појави.
Некој во друга тема пиша дека се работи. Само што не знам колку време веќе работат. Недела, месец, три месеци…Имаме ли исход од проблемов со фб и инста што се ненормално спори?
wifi 200/200, 5G мрежа лета… ама мреживе тињаат. Што проблем ќе беше?