Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Stara prevara od OnNet vo novo pakuvanje

zajko

hello world
26 мај 2009
84
1
Безжичен само Wimax нуди брзини како АДСЛ и е стабилен како него доколку се инсталира на место каде има сигнал.:bravoska:

Ништо ново кога го превземаа Космофон почнаа чудни работи да прават, се помалку ми се допаѓа и Космофон сега имаат чудни и глупи пакети и услуги.:ua::ha:

Кој го нуди Wimax.
Дајте официјална веб страна да видиме што нуди.

Dr.Loop

read-only
21 април 2007
36
0
Јас имам WADSL дома, спие! Држам сесии во проске од 10-12 часа, дигам до 3мб без проблем, стигаат 30 гига, сума сумаре сум задоволен.

Очигледно некој не ја познава самата технологија која ја користат за WADSL-от! wadsl и wifi, не е исто пријателе, бујрум линкче и едуцирај се малки:
http://www.motorola.com/statichtml/Canopy_Wireless_US-EN.html

~~~~

read-only
24 август 2009
1
0
Јас имам WADSL дома, спие! Држам сесии во проске од 10-12 часа, дигам до 3мб без проблем, стигаат 30 гига, сума сумаре сум задоволен.

Очигледно некој не ја познава самата технологија која ја користат за WADSL-от! wadsl и wifi, не е исто пријателе, бујрум линкче и едуцирај се малки:
http://www.motorola.com/statichtml/Canopy_Wireless_US-EN.html

wadsl ili allonet paket?
pred nekoj den se javiv na 181 i mi kazaa brzinata e 1Mb.

jas mozebi ke staam allonet samo me zagrizue stabilnosta na internetot preku motorolata i dali uopse e vozmozno antrenata sto ja davaat da ima nekakvo loso zracenje:O
a 30 giga e dovolno samo da pojacaa brzina bar 2/3Mb

PetarKH

read-only
17 август 2009
17
0
Значи луѓе овој пакет AlloNet е:
Allo фиксна телефонија од космофон
WADSL интернет од Он.Нет
Значи брзините ќе си бидат како што си се на WADSL (1Mb) ама овој пакет нуди и телефонија од космофон :)
Се надевам ви стана појасно за тие што прашувавте за брзините :)

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно